KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 lvl 58 başlarında 300 ench - crusader e kadar formulalar var 300 elemental LW - full storm set 300 first aid main hand : krol blade off hand : assas blade ranged : hurricane ( epic) 2 parca devilsaur set 2 parca shadow set ( belt + bracers ) 2 parca storm set ( shoulders + chest ) cantada epic gloves + storm leggings + dagger spec isteyen olursa epic dagger ( shadow blade) + dire nail of power 1.7k gold! rank 3 fazla bg lere katılmadım - banka full ench item dolu - 4 canta alınmıs vaziyette bankada 5. ye gerek dumadım ----------------------------------------------------------- uzun uzun ayrıntılı pek anlatamam burda ama imzamdan bakabilirsiniz karakter özelliklerine itemlerine ocak 10 a kadar ödenmiş durumda almak isteyen olursa ö.m ile msn sini bıraksın konuşalım benim istegim eu bir acc ile takas! ytl olarakda fazla birşey istemeyecegim + olarak boş birde acc var içinde lvl 3 horde tauren warrior var :D oda aralık 10 a kadar ödenmiş durumda ![signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue [Bu mesaj KingMadboy tarafından 16 Kasım 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 fiyat 100 ytl zaten 2 aylık ucret 40 ytl + 1.7k gold almaya kalksan netten 100$ felandır itemiydi felandı filandı cok tutar cd key le beraber vercem! 10 günlük quest passı da kullanmadaım onuda vercem! ytl olarak almak isteyene msn den iş yeri adresimi veririm gelir hallederiz! acc takası isteyen olursa ister msn den ister yine iş yerinden hallederiz! alın yaw :([signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bence birakma ve devam et. zamanina yazik emegine yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 us olmasa hemen alırdım ya hll valla cok iyi kasmıssın para meslekler vs takdir ettim daha lvl 60 bile deilsin umarım alıcı bulursun saygışar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bırakmak istemiyorum sadece eu ya gecmem gerekiyor! nedeni: bilgisayar ögretmenligi yapıyorum yarım gün sabah 7.30 da kalkıp işe gitmem lasım -8h uymuyo bana çalışıyo olmasam zaman tam bana göre sabah yatıp akşam kalktıgım için normalde! 2 ac var bunlara para ödedim alırken birde belirttigim gibi kullanılanın ocak ayına kadar ucretini yatırdım! digeri 12 ayın 10 a kadar ödendi! satılmasa bile yarın alıcam eu box en azından us acc u satarsam 2 3 aylık ucreti kurtarmıs olurum! yokmu sıkılan eu da :D degişelim :D ahım şahım birşey istemiyorum bana acc lasım .D kasarım ben gene 0 dan[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 önce ben geldim sıra benim yukarda durayım .D[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ...[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 boş acc satıldı 58 rog hala satılık[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 e-bay,gittigidiyor gibi bişeyden satmayı dene istersen. Karakterin çok iyi durumda alıcı bulur rahatlıkla e-bay den.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 aynen duruyor![signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 +++[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 evet 1 lvl rested birikmiş :) 58 %40 larda ayrıca 2 x cadavraus set parcası daha oldu hala satılık! teklif bekliyorum[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar