xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 beyler okulda okdukça gereksiz bir ödevim var bir konu bulup o konu hakkında araştırma yazısı veya kendi düşüncelerimden oluşan bir kompozisyon yazmam isteniyor . Sizce konu ne olabilir.?? Ben çok düşündüm ama yazmaya değer bişey bulamadım işletme bölümünde okuyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Dünya Şirketlerinde Yapılmış Kritik Yönetim Hataları Bu olabilir mesela, araştırma yapar, düşüncelerini de yazarsın. İşletme bölümündesin hem :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 önerin için saol araştırmaya başladım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: nileppezdel, 18 Kasım 2005 15:37 tarihinde demiş ki: Dünya Şirketlerinde Yapılmış Kritik Yönetim Hataları Bu olabilir mesela, araştırma yapar, düşüncelerini de yazarsın. İşletme bölümündesin hem :) walla hariqa bu. yazasım geldi ![signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 sigaranın zararlarını yaz abi. içindeki bütün zararlı maddelerden birer paragraf yaptın mı kocaman bi ödevin olur.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Divertissement, 18 Kasım 2005 19:31 tarihinde demiş ki: sigaranın zararlarını yaz abi. içindeki bütün zararlı maddelerden birer paragraf yaptın mı kocaman bi ödevin olur. zuahhhh süpersin be abi :P[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Divertissement, 18 Kasım 2005 19:31 tarihinde demiş ki: sigaranın zararlarını yaz abi. içindeki bütün zararlı maddelerden birer paragraf yaptın mı kocaman bi ödevin olur. ahuauha bayildim :D[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar