xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 beyler okulda okdukça gereksiz bir ödevim var bir konu bulup o konu hakkında araştırma yazısı veya kendi düşüncelerimden oluşan bir kompozisyon yazmam isteniyor . Sizce konu ne olabilir.?? Ben çok düşündüm ama yazmaya değer bişey bulamadım işletme bölümünde okuyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Dünya Şirketlerinde Yapılmış Kritik Yönetim Hataları Bu olabilir mesela, araştırma yapar, düşüncelerini de yazarsın. İşletme bölümündesin hem :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 önerin için saol araştırmaya başladım bile
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: nileppezdel, 18 Kasım 2005 15:37 tarihinde demiş ki: Dünya Şirketlerinde Yapılmış Kritik Yönetim Hataları Bu olabilir mesela, araştırma yapar, düşüncelerini de yazarsın. İşletme bölümündesin hem :) walla hariqa bu. yazasım geldi ![signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+}
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 sigaranın zararlarını yaz abi. içindeki bütün zararlı maddelerden birer paragraf yaptın mı kocaman bi ödevin olur.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim-
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Divertissement, 18 Kasım 2005 19:31 tarihinde demiş ki: sigaranın zararlarını yaz abi. içindeki bütün zararlı maddelerden birer paragraf yaptın mı kocaman bi ödevin olur. zuahhhh süpersin be abi :P[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Divertissement, 18 Kasım 2005 19:31 tarihinde demiş ki: sigaranın zararlarını yaz abi. içindeki bütün zararlı maddelerden birer paragraf yaptın mı kocaman bi ödevin olur. ahuauha bayildim :D[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Öne çıkan mesajlar