Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS] CD-KEY istemeyen serverlar

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

said:
DynamicK, 25 July 2003 21:39 tarihinde demiş ki:
havlayan köpek ısırmaz[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net

Aha bitane daha elemek lazım böle tipleri buralardan adam yerine koyup konuşulmuyor bile ...
Gereken mercilere mail yollamış bulunmaktayım
iyi günler.

konunun kitlenmesini arz ediyorum.[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
TR-Game Owner
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Larethian, 24 July 2003 18:58 tarihinde demiş ki:
bu konuyu buraya yazmamdaki amac belki yetkili biri gelirde tamam biz zaten orjinal cd keye geçicez gibi bir açıklama yapar diye bekliyordum ama malesef . ayrıca ben mahkemeye vermiyeceğim gerekli mercilere illegal bir iş yapıldığını belirteceğim gereken yapılır yada yapılmaz orası onlara kalmış...[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...

istesende mahkemeye veremezsin zaten versende kazanamazsın o adamlar seni harcar merak etme.. yalakasın abi işte sanane yalakasısın bu kadar basit bu ya.. amacın ne abi neyin peşindesin sen sanane milletin ekmekleriyle niye oynamaya çalışıyosun? sanane kapatılması gereken bi yerdi sahiplerinden tut modlarına kadar çok şerefsiz adam wardı(hepsi demiyorum ama çok wardı) sahibiyse ayrı bi şerefsizdi zaten .. bana kimse kalkıpta arkasından konuşma demesin benim sanane'nin sahibiyle telefonda birebir konuştuğumu head fln biliyo zaten..

aptal aptal adamlar ya..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Larethian, 25 July 2003 17:31 tarihinde demiş ki:
prawler illegal olan bir şeyin neresi iyidir onu bana söylermisin herşey yasal oldukça bu online gaming de dahil daha iyi olacaktır yasalar bunun için yapılmıştır. Ayrıca ekonomiye gelince sanmıyorumki zevk için oynadıkları bir oyun için 20 - 30 milyon gibi bir para verip cd alamazlar.[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...

sen çok yanlış sanıyosun.. artı bu ülkede kopya oyun warken ben salaklık yapıpta orjinal oyuna para vermem.. niye weriyim ya?

isteyen herkeste alamıyo işte bu oyunları o kadar basit değil yani .. herkes zengin olacka die bi kaide yok.. salakmıdır nedir anlamıyorumki bu adamı..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Larethian, 26 July 2003 14:41 tarihinde demiş ki:Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
TR-Game Owner

Online gaming hakkında nekadar bilgi sahibisin gelmiş buraya vıdıvıdı yapıyorsun?Çok bilmiş yasalara saygılı arkadaşım bune imzanda Tr-game owneri yazıyor ama sayfaya bide bakalım.
Tr-Game bünyesinde bulunan Arqas Ultima Online Shard

Hmms burdan bakıyoruz ve bir Uo shardının bünyenizde olduğunu görüyoruz bu legalmi? aa pardon siz legal olmayna birşey yapmazsınız OSI nedir bilirmisin?Ayıptır sorması nicotinee'len bir akrabalığın varmı?
Herkes önce kendi işine bakacak doğrusunu yanlışını ayıracak ve netten başka sitelerden okuduğu cakcaklı yazıları bilip bilmeden çok şey biliyormuş gibi yazmıyacak buraya.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry

[Bu mesaj Virus tarafından 26 July 2003 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virus, 26 July 2003 23:05 tarihinde demiş ki:
said:
Larethian, 26 July 2003 14:41 tarihinde demiş ki:Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
TR-Game Owner

Online gaming hakkında nekadar bilgi sahibisin gelmiş buraya vıdıvıdı yapıyorsun?Çok bilmiş yasalara saygılı arkadaşım bune imzanda Tr-game owneri yazıyor ama sayfaya bide bakalım.

Hmms burdan bakıyoruz ve bir Uo shardının bünyenizde olduğunu görüyoruz bu legalmi? aa pardon siz legal olmayna birşey yapmazsınız OSI nedir bilirmisin?Ayıptır sorması nicotinee'len bir akrabalığın varmı?
Herkes önce kendi işine bakacak doğrusunu yanlışını ayıracak ve netten başka sitelerden okuduğu cakcaklı yazıları bilip bilmeden çok şey biliyormuş gibi yazmıyacak buraya.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos

alkış[hline]a.k.a LaResistance!

Let me ask you one question
Is your money that good
Will it buy you forgivness
Do you think that it could
I think you will find
When your death takes its toll
All the money you made
Will never buy back your soul
Sosyal ağlarda paylaş

Ya salağın teki çıkmış kendi kapasitesinde basmış tuşlara. Sizde güzel canınızı sıkmışsınız. Adam herhalde hayatında hiç bi kenar mahalleden falan geçmedi. Veya lüks restoranlar dışında bi yerde yemek yemedi. Sen çok zenginsin galiba canım arkadaşım. Öyleki insanlar ekmek bulamazken bi çok şeyden daha ucuz olan oyunla tanıştılar. Çağın gereği olan bilgisayarı ve onun en büyük aracılarından biri olan oyunları (ki en az bilgisayar kadar gerekli artık) ALABİLDİLER!!. Tamam bi şeyler yerine oturdu artık. Bişeyler iyileşti (oyunculuk bakımından) ama hala emekleme aşamasındayız. Sen şimdi bize destk değil köstek oluyosun. Emekleme çağındaki bebeklere yürümesi için illegal yardımlarda bulunulur. Ama sen bebeği tutan kolları ısırırsan hiç yürüyemezsin. Bi dahada gelme buralara. Çünkü sen bu topluluğun en nefret ettiği kitlenin bi elemanısın. Hade güzelim hadeeee. Tüylü yatağından çıkıp bi kez sokakları görseydin konuşmazdın böyle!!! :yapma:[hline]www.rpgcorner.com
Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virus, 26 July 2003 23:05 tarihinde demiş ki:
said:
TR-Game Owner

Arkadaşım iyi hoş güzel kafandan yazmışsın osi ile görüş bir istersen bakalım onlar ne diyecek ? Ayrıca emin ol senden çok bu işin içinde bulundum osi bu tür free shardları yasaklamış değil sadece bu oyun üzerinden para kazanıldığı zaman yani paralı oynattığın zaman illegal durum ortaya çıkıyor haa öle gelip atacaksanda destekli at. Ha diyeceksin diğer shardlar paralı oynatıyor neden onlara bişey demedin bende sana osi ile bu konu hakkında görüştüm kendilerine ilettim gerekeni yapacağız dediler ve olay orada benden çıktı gerisi onlara kalmış... Bide yazar olacak ...
Ayrıca Bundan sonrada cevap yazmayacağım sanırım yeterince açık oldum iyi günler.[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
TR-Game Owner
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mumu, 26 July 2003 21:48 tarihinde demiş ki:
said:
bu konuyu buraya yazmamdaki amac belki yetkili biri gelirde tamam biz zaten orjinal cd keye geçicez gibi bir açıklama yapar diye bekliyordum ama malesef . ayrıca ben mahkemeye vermiyeceğim gerekli mercilere illegal bir iş yapıldığını belirteceğim gereken yapılır yada yapılmaz orası onlara kalmış...[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...

istesende mahkemeye veremezsin zaten versende kazanamazsın o adamlar seni harcar merak etme.. yalakasın abi işte sanane yalakasısın bu kadar basit bu ya.. amacın ne abi neyin peşindesin sen sanane milletin ekmekleriyle niye oynamaya çalışıyosun? sanane kapatılması gereken bi yerdi sahiplerinden tut modlarına kadar çok şerefsiz adam wardı(hepsi demiyorum ama çok wardı) sahibiyse ayrı bi şerefsizdi zaten .. bana kimse kalkıpta arkasından konuşma demesin benim sanane'nin sahibiyle telefonda birebir konuştuğumu head fln biliyo zaten..

Mumusun nesin adam akıllı konuşmanı şiddetle tavsiye ederim şahsıma hakaret edemezsin konuda fikrini söylersin biter orada
konuyu kitlenmesini yine arz ederim hadi bu adamın saygısı yok sizindemi saygınız yok insanlara
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Illegan değilmi?Nası değil kimlen konuştun oldukça merak ettim OSI'nin free serverlara izin vermesinin tek sebebi bedava oyunun reklamı yapılmasıdır.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Larethian, 27 July 2003 20:01 tarihinde demiş ki:
said:
Mumu, 26 July 2003 21:48 tarihinde demiş ki:
said:

Mumusun nesin adam akıllı konuşmanı şiddetle tavsiye ederim şahsıma hakaret edemezsin konuda fikrini söylersin biter orada
konuyu kitlenmesini yine arz ederim hadi bu adamın saygısı yok sizindemi saygınız yok insanlara

niye sanane'nin sahibi Cem Özkaynak senmisin? hani şu magnus namı değer mr.speaker?

bas git ya.. burdada bulaşma bize.. gereksiz insan(insanmı?hiç sanmıyorum)

konuşmassam napicaksin ayrica merak ediyorum?
adam free shardlarida iletmis OSI'ye ahaeoh.. sen baya cok yonlu bi adammissin.. aman etme abi kapanicak butun serverlar.. neyi anlatiyoruzki biz buna ya.. kafa kafa deglki adamda.. saksi..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

Orjinal oyunlar gelmedikçe veya fiyatları düşmedikçe (ki aradaki fark 500.000 TL olsa bile millet kopyaya hücuma devam eder) ve kopya oyun satan her yer tek tek mühürlenmedikçe kopya oyun da olacak, crackli serverlar da.
Bu dediklerimin hepsi olmadığı ve tüm kopya oyunlar törenle parçalanmadığı sürece kimse kopya oyunun önüne geçemez.
Ankara'ya yürümek lazım. :-P

Bir de şu yönden bakmak gerek: Kangrenli bir kol olan kopya oyunculuk ağrılı ve zor bir ameliyatla kesilecek. Sonra yerine yenisi, orjinal oyunculuk çıkacak. (kabul, biraz saçma bi örnek.)[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
skini göremedim..

[Bu mesaj Eraq tarafından 30 July 2003 01:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

su ulkede cs oynayan insanlarin belli bi kismi orj alacak paraya guce sahip deil sen orj server olayini one cikartip serverin kalitesini oyuncunun kalitesini arttiriosun dogru diyosun ama ayni zmnda ayrimcilik yapiosun aldigi bes kurus harclikla cs oynayan bebeleride bi koseye atiosun herhalde ilerde onlari toplayip mum sabun vs haline getiren grubun bi uyesi fln olursun

oyunculuk sistemi oturmamis bi ulkede geliosun egri dogru sunu soole yapalim sikayet etcem fln fistan konusuosun temeli olmayan binanin ustune yatiosun sonra insanlar karsi cikinca kivirtiosun walla tek cevabım

ugrasinda bos kendinde bossun.[hline]Mors certa et hora certa
Sosyal ağlarda paylaş

adamın yanını tutmuyorum tabii ama kaç yıldır TAR açık ve hiçbişey omadı cunku OSI emulatorlere ve onlarla acılan free shardlara yasal uygulama baslatmıyo.
Oyle birsel olacak olsa zaten kaç küsür senedir cesitli emulatorler yapılmaz, sphere wolfpack runuo vs. olmazdı.
Adamlar serverlara dava acacagına emulator yapımcılarına acıp bitirirlerdi olayı zaten.
demekki neymiş, free uo shardları illegal deilmiş

ha bi cs serverı, diablo serverı, wc3 serverı bulundurursa bunyesinde tr-game ozmn ya allah tekbir[hline]
milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle kimse burda yazdığım şeylere cevap vermek zorunda değildi verenlere teşekür ederim ama bana hakaret edenler içinde sanal delikanlı demekten alı koyamıyorum kendimi ve ayrıca üzgün olduğumu belirtmek isterimki paticik.com gibi bir yer buna bu kadar musama gösterdi (belkide kişilere hakaret küfür değeri taşıyan sözler sarfetmek burada yasak değil bilemiyorum ) bu da benim buraya olan güvenimi sarstı en azından uyarıda bulunabilirlerdi neyse kendilerine yinede teşekkür ederim. Osi nın tutumunu sizlerde biliyorsun onlar free shardlara neden izin veriyorlar biliyorsunuz yani illegal olan şey paralı olandır. Diğer bir konuda diğer oyunlar için bizde sunucular açma çabaları içindeyiz ama gerekli bağlantılar kurulup legal bir düzen içinde açılacaktır. Başkaları gibi "aha sana server gir oyna cd midi key yok" demiyoruz nasılki buranın bir kuralı var online oyun oynatmanında kuralları var burada buna uyuyorsakki oyun yapımcılarının hakkında saygı duymak ve koyulan kurallara uymalıyız. Bu arada arkadaşlar oyun oynamak bir zevktir kimse zorunlu değil ben de biliyorum herkesin parası yetmeyebilir ( 30- 40 milyon paradan insanların öleceğini sanmıyorum ). Bu arada bana o ekonomiden bahseden arkadaş içinde bana bunları söylerken internete verdiğin parayı istersen götür o oyun cd almaya parası olmayıp ama internet cafe lerde oyun oynayan insanlara ver bu kadar onları düşünüyorsan.

Bunlar benim düşüncelerim eğer güzel bir dilde konuşulduğu taktirde hatam var ise anlarım ve düzeltmeye çalışırım.

teşekkürler[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
TR-Game Owner
Sosyal ağlarda paylaş

iki soru sorucam, sen sitenden UO clienti dagitiyor musun , ikincisi dagittigin clientin encryptioni var mi yok mu?

1) UO clientinin OSIdan izin alinmadan dagitilmasi yasaktir, OSI denildigi gibi sadece bedava reklam oldugu icin buna izin veriyor.

2) Eger encryptioni kaldirdiysan, veya herhangi bir hex edit yaptiysan bu da illegaldir cunku o client EA/OSIin malidir, uzerinde onlarin disinda hic kimse degisiklik yapamaz. (ki yine burda OSI'in goz yumma olayi var.)
Ekleme: A bak ne gordum, siz mul ve verdata editing filan da yapmissiniz, yeni map filan. Masallah...

said:
BonePART, 31 July 2003 14:02 tarihinde demiş ki:
HErsey daha iyi bi onlayn geyming için.
Kı**mın gaymingi

[Bu mesaj Befounder tarafından 05 August 2003 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
sitenizde kullandığınız Php-Nuke'in themesi size ayit değil bu themesler bedava olarak dağıtılır ama hiçbir şekilde üstündekiler imgler değiştirilmez madem değiştirdiniz en aşağıda adamların kendilerine ayit olduğu copywrite hakkını yazmak zorundasınız.Yanlış hatırlamıyorsam X-tech dizaynın hatta bu dizayn.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes bizi yaptığımız şeylerden dolayı şikayet edebilir bu hakka sahipler themlere gelince bilmeden konuşuyorsunuz yine gereken tüm izin alınmıştır. uo içinde osi ile temesa geçildi bir aralar yasaklanma gibi bir şey söz konusu idi onedenle bizde işimizi sağlama alalım diye konuştuk olay bu kadar basit. Bu arada gereken mercilerle konuştum yakında won kullanmayan sunucuları ziyaret edeceklerini öylediler. Buyrun buradan yakın.[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
TR-Game Owner
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...