STRIKER_7_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 biff denen zevat beni banladı np transferi yaptığım suçlamasıyla,f9 da üst üste 3 kişiyi hatta gördüm 5 kişiyi kesiyo onu niye banlamıyo?hadi doğru ban yedim,sitesinde ban yazmıyoki np 100'e indirilir diyor.levelim 61,25gün kaldı s.premiuma ama charımla giremiyorum.saolsun blackwinds ilgilendi ama _biff_hıyarına ulaşamıyıorum..ne iş agbi?bu bir oyunsa ve ben de müşteriysem,premier isem,neden memnuniyetsizliğimi ısrarla sürdürüyorlar?neymiş biff np transferine gıcıkmış?sümme haşa allah mısın bea???kuralı uygulayıp benim çarı serbest bıraksana?!üzüldüğüm arkadaşlarımın bana ve benim onlara iht.var,bizim diyaloğumuz oyunu aşıyor.malesef ben o dialogtan uzağım şu an...[signature][hline]Aha kafası yarıldı..
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 saftirik amerikalılar salak oyunu naparsın.... bill gates bile habire salak salak yama yaptığına göre bu amerikalılar harbi dangalak ki böyle kurallar koyuyolar ...
DaRK_MaHMuT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bırakın onu bunuda ''Blackwinds'' benim charıma ne yaptın sana mute pls dedim ve dc oldum bi dahada giremedim ban diyede yazmadın söle naptin charıma 0 nick: :pocahontas:
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 küfür etsem olurmu :([signature][hline]lvl:59 server:cypher nick:immotaL 'r' yok :D job:shaman
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: STRIKER_7_, 21 Kasım 2005 18:45 tarihinde demiş ki: biff denen zevat beni banladı np transferi yaptığım suçlamasıyla,f9 da üst üste 3 kişiyi hatta gördüm 5 kişiyi kesiyo onu niye banlamıyo? f9 aynı charı 5 defa üst üste almıyor ve Np transferi gibi bir şeye ihtiyacı olmaz o adamın merak etme ^^[signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k
Öne çıkan mesajlar