vimpir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ekran kartim yaklasik 20 gun yoktu pc de kenarda yatiyordu bugun aldim neyse taktik cok guzel sorunsuz acti pc fakat ethernet kartini gormuyor on-board, biosu didik didik ettim lan la ilgili birsey yok bios update yaptim kitapcikta gosteriyor lan enabled/disable diye ama:( onuda gectim bu calisan bi sistemdi ne alaka kablolarda yada modemin ethernet portunda sorun var dicem ama aygit olarakta gormuyor pc neyse gittim intel ethernet karti buldum onada takiyorum isigi yanmiyor:( siyiricam ya anakart gigabyte GA-81925X-G lutfen yardim edin cidden moralim cok kotu zaten 20 gun surundum simdi bide bu cikti usb porttan bagliyim suan nete:([signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Sonradan aldığın ethernet kartını tanıtabildinmi ? Windows onu sorunsuz görüyorsa, o zaman kabloda sorun olabilir. Jack'i değiştirmen gerekebilir. Yani ethernet kartlarını görme diye bir seçenek yok windows ve bios da. O yüzden sorun başka birşey olabilir.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Yeni taktığın ethernet kartını windows gördümü? tanıttın mı? Eğer tanıttıysan, yada ethernet kartını windows gördüyse çalışıyordur ve ışığın yanması gerekir. Ethernet kartı çalışıyor ama ışığı yanmıyorsa ya kabloda sorun vardır yada modeminin ethernet girişinde(bu şekilde ise %99 kablo bozulmuştur).[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 modemin ethernet portunda birsey yok baska pc ye taktik sak diye geldi gece bu arizali pc de kartin yerini degistirdim up oldu fakat restart olunca gine gitti ethernet:( skystar2 karti takili bide 2 tane pci slotum var suan ikisinide gormuyor onboard da nasi olduysa gitti:( hic yok[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Çok fazla uraşmak istemiosan anakartını değiştir ve format at. Bana sanki anakartta problem varmış gibi geldi. Önce windows'u tekrar install etmeyi dene tabi.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yarin goturcem omrumden 10 sene gitti ya :( allah kimseye benim gibi talih vermesin arizadan bisi geliyo oteki gidiyo[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Biosda onboard lan ı disable etmis olabilir misin ? Onboard sa mutlaka vardır bios da enable/disable olayı. [Bu mesaj aKuMa tarafından 21 Kasım 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yok ole bisi, arizada suan kart sagol yardimin icin[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar