Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ethernet Sorunu ( Cok Karisik Lutfen Siyiricam:( )

vimpir

Öne çıkan mesajlar

Ekran kartim yaklasik 20 gun yoktu pc de kenarda yatiyordu bugun aldim neyse taktik cok guzel sorunsuz acti pc fakat ethernet kartini gormuyor on-board, biosu didik didik ettim lan la ilgili birsey yok bios update yaptim kitapcikta gosteriyor lan enabled/disable diye ama:( onuda gectim bu calisan bi sistemdi ne alaka kablolarda yada modemin ethernet portunda sorun var dicem ama aygit olarakta gormuyor pc neyse gittim intel ethernet karti buldum onada takiyorum isigi yanmiyor:( siyiricam ya anakart gigabyte GA-81925X-G lutfen yardim edin cidden moralim cok kotu zaten 20 gun surundum simdi bide bu cikti usb porttan bagliyim suan nete:([signature][hline]imza!
mode: depresif
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni taktığın ethernet kartını windows gördümü? tanıttın mı? Eğer tanıttıysan, yada ethernet kartını windows gördüyse çalışıyordur ve ışığın yanması gerekir. Ethernet kartı çalışıyor ama ışığı yanmıyorsa ya kabloda sorun vardır yada modeminin ethernet girişinde(bu şekilde ise %99 kablo bozulmuştur).[signature][hline]swift,silent,deadly
mercenary
Sosyal ağlarda paylaş

modemin ethernet portunda birsey yok baska pc ye taktik sak diye geldi gece bu arizali pc de kartin yerini degistirdim up oldu fakat restart olunca gine gitti ethernet:( skystar2 karti takili bide 2 tane pci slotum var suan ikisinide gormuyor onboard da nasi olduysa gitti:( hic yok[signature][hline]imza!
mode: depresif
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...