Alis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bende sorun yok =) 256 kbps tam gaz devam[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bende hızda bi sorun ta çatır çatır düşüyo msn[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Limitsizleri istemiyoruz :P Hepsi gitsin 512 olsun bizde böyle canavar gibi gezelim[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 adsl durmadan kopuo.. kafayı yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Son 1-1.5 haftadır bende de baariz bir yavaşlama söz konusu. Ancak bu yoğun saatlerde oluyor ve cidden çıldırtacak seviyelerde. Normalde download yapan bir kullanıcı değilim, online oyun oynarım (wow) ve bu süre boyunca kimi saatlerde oyun oynanmaz hale geliyor. Bu kesinlikle ve kesinlike son kampanyadan sonra oldu ve 100% eminim ki psikolojik değil, latency herşeyi göz önüne seriyor zaten. Ayrıca bu saatlerde yaptığım hız testlerinde 14kb/s gibi bir download oranı çıkıyor. Teknik desteği aramadım, modemimi ve kablolarımı kontrol ettirip virüs taraması yapmamı söyleyeceklerini biliyorum çünkü. Sadece yaşadığım semt(üsküdar) çevresinde olduğunu sanıyordum ama genel bir problemmiş, bunu gördüm.[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof Dulfikkar & Clairvoyance @ Lightning's Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ben biinternetten download ederken en fazla 5 dk durup kopuyo yok etmezsem en fazla 1 saat duruyo noluyo bu adsl ye bi bilgisi olan pm atabilirmi..[signature][hline]Rape Me Slow...... http://www.flashjokeoftheday.com/fjotd/swf/clean/whobell.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 olabilir, telekom uyanıktır :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar