Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyper Cyper Cyper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar 2 gundur bu sorunun cevanı almaya calısıyorumn.. Yokmu allah rızası ıcın Cyper da bi gm nickı verıcek pm atmam lazım diyorum.. hadi cok acil.. Edit alcam :D[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Mesaj tarihi:
said:
Penguen, 21 Kasım 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
Her servere bakar bu adam istersen dene bi ama areste bi char aç sonra at PM ni bu adama hatta ve hatta bknz=GM

Tsk ettım bab..[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Mesaj tarihi:
said:
X_MeDiC_X, 21 Kasım 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
sadece coins no ytl or $ vermem çünkü paralı oyuna karşıyız...

baba ben zevk alıyorsam verırım.. onemlı olan benım zevk almam.. ha diyeceksınkı emek harcayanlar ne olacak.. :D walla bunun cevabını bende bilmiyorum :D hayat boyle napalım...[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Mesaj tarihi:
said:
Dionysos07, 21 Kasım 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
said:
X_MeDiC_X, 21 Kasım 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
sadece coins no ytl or $ vermem çünkü paralı oyuna karşıyız...

baba ben zevk alıyorsam verırım.. onemlı olan benım zevk almam.. ha diyeceksınkı emek harcayanlar ne olacak.. :D walla bunun cevabını bende bilmiyorum :D hayat boyle napalım...

Kelimelerin kifayetsiz kadığı an işte budur. İnşallah 1 ayda banlanır ve buraya yazarsın suçsuz yere banlamdım diye ;)

"Azıcık editim satan adam şutlandı bende banlandım hüngür foşurt."

Alın editleri ama sonra ağlamayın.[signature][hline]----------------

Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:190.xxx(200k da ya Beramusa veda yada lvl65 kadar CZ'ye veda)
Mesaj tarihi:
baba bu oyunda sadece edıtlılermı banlanıyor sankı ? hersey duzgun olsa tamamda :D zaten ısın boqu cıkmıs ...[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Mesaj tarihi:
said:
Dionysos07, 21 Kasım 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
baba bu oyunda sadece edıtlılermı banlanıyor sankı ? hersey duzgun olsa tamamda :D zaten ısın boqu cıkmıs ...

Editlerin %90' ı banlanıyor. Dene gör, 1 ay sürer belki 2 ama paran sokağa gidecek.[signature][hline]----------------

Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:190.xxx(200k da ya Beramusa veda yada lvl65 kadar CZ'ye veda)
Mesaj tarihi:
baba cyber da tanıdıgım adamlar var 6 aydır oynuyorlar...? mesela HeaveN clanıındakı adamlar cokgu edit ama kac aydır oynuyorlar guzel guzel..[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Mesaj tarihi:
bak insanlar ve orangutanlar aynı ortak atadan gelirler, orangutanlar dogduklarında yavrularını yemekten yamyamlıga kadar her türlü faaliyetlerde bulunurlar. Legal ve düzgün bi karakter kasmak insan olmaktır, kosp, edit mallık yapanlar o orangutan olmaktır. haa tabi orangutanlıgı kendinize yakıştırıosanız diyecek bişeyim yok.
  • Yeni Oluştur...