Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Arkadaslar 2 gundur bu sorunun cevanı almaya calısıyorumn.. Yokmu allah rızası ıcın Cyper da bi gm nickı verıcek pm atmam lazım diyorum.. hadi cok acil.. Edit alcam :D[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Her servere bakar bu adam istersen dene bi ama areste bi char aç sonra at PM ni bu adama hatta ve hatta bknz=GM[signature][hline]Benim sitem
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 sadece coins no ytl or $ vermem çünkü paralı oyuna karşıyız...
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ozelıme msj atarsanız coksevınırım edit char ile ilgili ayrıtılar hakkında..[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Penguen, 21 Kasım 2005 19:28 tarihinde demiş ki: Her servere bakar bu adam istersen dene bi ama areste bi char aç sonra at PM ni bu adama hatta ve hatta bknz=GM Tsk ettım bab..[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: X_MeDiC_X, 21 Kasım 2005 19:28 tarihinde demiş ki: sadece coins no ytl or $ vermem çünkü paralı oyuna karşıyız... baba ben zevk alıyorsam verırım.. onemlı olan benım zevk almam.. ha diyeceksınkı emek harcayanlar ne olacak.. :D walla bunun cevabını bende bilmiyorum :D hayat boyle napalım...[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Dionysos07, 21 Kasım 2005 19:31 tarihinde demiş ki: said: X_MeDiC_X, 21 Kasım 2005 19:28 tarihinde demiş ki: sadece coins no ytl or $ vermem çünkü paralı oyuna karşıyız... baba ben zevk alıyorsam verırım.. onemlı olan benım zevk almam.. ha diyeceksınkı emek harcayanlar ne olacak.. :D walla bunun cevabını bende bilmiyorum :D hayat boyle napalım... Kelimelerin kifayetsiz kadığı an işte budur. İnşallah 1 ayda banlanır ve buraya yazarsın suçsuz yere banlamdım diye ;) "Azıcık editim satan adam şutlandı bende banlandım hüngür foşurt." Alın editleri ama sonra ağlamayın.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:190.xxx(200k da ya Beramusa veda yada lvl65 kadar CZ'ye veda)
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 baba bu oyunda sadece edıtlılermı banlanıyor sankı ? hersey duzgun olsa tamamda :D zaten ısın boqu cıkmıs ...[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Dionysos07, 21 Kasım 2005 20:23 tarihinde demiş ki: baba bu oyunda sadece edıtlılermı banlanıyor sankı ? hersey duzgun olsa tamamda :D zaten ısın boqu cıkmıs ... Editlerin %90' ı banlanıyor. Dene gör, 1 ay sürer belki 2 ama paran sokağa gidecek.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:190.xxx(200k da ya Beramusa veda yada lvl65 kadar CZ'ye veda)
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 baba cyber da tanıdıgım adamlar var 6 aydır oynuyorlar...? mesela HeaveN clanıındakı adamlar cokgu edit ama kac aydır oynuyorlar guzel guzel..[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bak insanlar ve orangutanlar aynı ortak atadan gelirler, orangutanlar dogduklarında yavrularını yemekten yamyamlıga kadar her türlü faaliyetlerde bulunurlar. Legal ve düzgün bi karakter kasmak insan olmaktır, kosp, edit mallık yapanlar o orangutan olmaktır. haa tabi orangutanlıgı kendinize yakıştırıosanız diyecek bişeyim yok.
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Saçmalıyorsun arkadasım.. Hemde haddini aşarak..[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Öne çıkan mesajlar