nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 nge oncesinde mustafardan aldıgınız mission rewardların conditionlarının hic dusmedigi (nge oncesinde) dikkatinizi cekmis miydi? eldivenim kolyem ve diger bir cok item full conditiondılar nge gelmeden bile..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bugdır bug[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bu toow ile mi geliyor mustafar.. birisi preorder ettim mustafarda tüm questleri yaptım ama hala gelmedi toow diyor..kafam karıştı..zaten düzgünm ne varki şu anda.. ne kadar ayırıca toow? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Tum questleri yapmamış demekki... Toow dedigin Trail of ObiWan ise. Questin asıl adı Fate Of the Galaxy. Toplam 9 tane belli questi yaparsan Obi seninle konuşmaya geliyor ve 3 aşamalı queste başlıyorsun. Questi yalnız yapman gerekiyor. Son aşamada NGE öncesi 90K hamli bir lorda karşı savaşıyordun. Tabi savaşa başlamadan odadaki kristali inspect edip sende 90k HAM'a sahip oluyordun. NGE öncesi 4. ya da 5. denememde geçebilmiştim bu questi (LS'im pek iyi değildi.) ve betrayel Kristalini almiştim. Birde Lord'dan Lava Skiff lotluyorsun.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/MBH-MR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Eylul, 21 Kasım 2005 16:47 tarihinde demiş ki: Tum questleri yapmamış demekki... Toow dedigin Trail of ObiWan ise. Questin asıl adı Fate Of the Galaxy. Toplam 9 tane belli questi yaparsan Obi seninle konuşmaya geliyor ve 3 aşamalı queste başlıyorsun. Questi yalnız yapman gerekiyor. Son aşamada NGE öncesi 90K hamli bir lorda karşı savaşıyordun. Tabi savaşa başlamadan odadaki kristali inspect edip sende 90k HAM'a sahip oluyordun. NGE öncesi 4. ya da 5. denememde geçebilmiştim bu questi (LS'im pek iyi değildi.) ve betrayel Kristalini almiştim. Birde Lord'dan Lava Skiff lotluyorsun. Ben asıl şuna yanıyorum. Butun questleri yaptim ben Transfer AI dışında NGE öncesi. Şimdi o nedenle salak Flea questiyle xp kovaliyorum.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/MBH-MR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bu 9 quest hangileridir? ben 13 tane fln yaptim ama obi gelmedi[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar