Frensa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 acaba böyle birşey mümkünmü? msn'i baştan sona değiştiren skin'ler olduğunu biliyorum ama ben , mesela , sadece contact list'in bulunduğu beyaz bölüme resim koymak istiyorum , icq da olduğu gibi. varmı böyle birşey? şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 çok yaratıcısın :p tema muhabbeti vardı onunla yapabilirsn sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yazılar gözükmez o zaman dmsn de o özellik vardı da yazılarında rengini uçuk bişi yaparak gideriodum sorunu. sonra görüntüsünden o kadar iirendimki sildim gitti :P[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 var evet kesin var çünkü kullanan bi arkadaş vardı iyi biliyorum ama nasıl yapılıyo bilmiyorum skin falan demişti[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Contact list... Benim dedigim mesajlarin arkasinaydi.. Neyse kolay gelsin arayip bulmakta:) [Bu mesaj Dorsia tarafından 21 Kasım 2005 01:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 İlk resources hackerla ac ordan dneme yanılmayla bul sonra kaydet olsun btisin. Ama ben bu işlemi yaparken msn gitmişti söyliyim.[signature][hline]small]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 http://www.mercury.to/ bunu kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar