InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Yok şöyle oldu özetle: 1)Bişeye çok sinirlendim 2)Kodum yumruğu 3)Ses geldi 4)Tırstım,bişey olmaz heralde dedim kendime 5)1 dk sonra gümbürdeme sesleriyle beraber siyah sular duvarın alt tarafını patlattı(Resmi war) 6)Bütün koridoru su bastı(kirli) 7)Daha da sinirlenip,duvarın üstünü paraladık sevgilerle..[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 hem kırmıs duvarı hem konusuyo sana ödetirler simdi o duvarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Titiz bir insan olarak hiç bir güç beni öyle bir yere sokamazdı. Iy.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Sinirlenip duvara vurduktan sonra, duvarın patlamasını duvarın dandikliğine bağlayan, hadi onu da geçtim, bi de "protesto" etme amacıyla duvarı daha da mahveden zihniyeti kınıyorum...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Yanlız bu olaylargeçen pazar oldu dün deil heryeri manyak gibi temizlettik,ben ne ödicem parayı be gideri yokmuş tesisatın banane![signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Eğer bi herif 2 ayda koca yurdu inşaa ediyorsa,ve bu patlamaların diğer yurtlarda da(kız yurdu dahil)oluyorsa,eline geçen her fırsatta bizi kazıklamaya çalışıyorsa,hele bi de bu okul özel bi okulsa patlatırım kardeşim duwarınızı Kınanacak bir şey yapmadık.....[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: horten, 21 Kasım 2005 14:07 tarihinde demiş ki: mersin deki evimizde (öğrenci evi tabi) kafam kadar uçan hamam böcekleri, elim kadar tarantula vari örümcekler, 2 tane yarasa, envai çeşit dev tırtılımsı ve bir sürü fındık faresiyle kardeş kardeş geçindik bi sene. evin kapısına "Wellcome To The Jungle" yazmıştık. deviremiyosan onlara katıl mantığıyla... öoh yani allahtan ust kattada spider man - blade fılan oturmuyodu =)[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 O okulu kendin kazandın birader. Daha fazla çalışsaydın, duvarları sağlam yurtları olan bi okula girseydin. "Okul yurtları çok kötü yapmış bla bla..." dediğin yere kendi rızanla gittiysen, o yurtlara da alışacaksın. Ha eğitim sistemine falan atlamayalım sakın, konu sapıtır, ama söylediklerimin özeti "Kendi düşen ağlamaz"...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ne yani her olaya boyun mu eğelim?[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: InneR_ChaoS, 21 Kasım 2005 17:04 tarihinde demiş ki: Aman revell yaa olmaz olsun böyle yurt.. Camlarımız da kapanmio rüzgar gelio dı$ardan öaeh be.. Bütün yurtlar aynı demek :) geçen sene ilk 2 hafta kaloriferler çalışmadı başka bir odadaki yüzünden sigorta atıp duruyordu. 2 Hafta mağrada yaşadadım sanki buz gibi çakıl taşı falan olsa odanın içinde ateş yakacaktım ısınmaz için. Odanın camındaki sineklik delikti. Sizde rüzgar giriyormuş ordan bende Örümcek, daha önce görmediğim garip böcekler.. ( düşündükçe iğreniyorum) neyseki yatay geçişle kurtuldum :D evim evim güzel evim. Mis gibi ev yemekleri kendi odamda rahat rahat oturuyorum eheh. Tabi bazı özel yurtlar mükemmel. Doğu Akdeniz Yurdu var mesela bildiğin 4 yıldızlı otel odası :) tertemiz herşey var. Ama fiyatı da mis gibi :P 3 kat daha pahalı normallerden Oda 11 m2 *dipnot: Sakın olaki Kıbrıstan Elektronik eşya almayın. Resimdeki 37 Ekran TV 300YTL dir[Bu mesaj Revell tarafından 21 Kasım 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: InneR_ChaoS, 21 Kasım 2005 17:38 tarihinde demiş ki: Ne yani her olaya boyun mu eğelim? Aklına gelen tek protesto yöntemi yurdu parçalamak mı?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Gidip sahibini mi döveyim?[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Eh tamam abi, mantıklı öneriler getirecektim de, şu son attığın mesajdan sonra -protesto amaçlı kendi odasına işeyen bir adam olduğunu da gözönünde bulundurarak- birşey dememeye karar verdim. Bildiğin gibi devam et sen...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bi kere orada işemiyorum "İşer Gibi" yapıyorum..Foto için Konuşarak ikna edemem zaten kimseyi 2 tane fotoyla da olmaz Bunları bi tek yaşayan bilir,eğer burda olsaydınız anlardınız Sanki manyağım ben psikopatım,keyfimden odayı patlatıyorum.. helloooo gideri yokmuş suların,birikmiş orda normal bi zamanda atsaymışım o yumruğu HİÇ bir şey olmicakmış Duvarı yumruğum değil SUlar yıktı Ne mutlu anlatabildiysem bana...[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 1-) Burada tam olarak ne yapıyorsunuz? 2-) Zaten hasar görmüş bir yere -ki bu yer sizin kaldığınız yer- daha fazla zarar vererek giriştiğiniz "Protesto"nun ne kadar yararlı olacağını düşünüyorsunuz?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bizim oraya verdiğimiz zarar onların bize verdiği zararla kıyaslanamaz yaa neyse boşa konuşuyouz zaten fotoları da silicem[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar