Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Edit Char

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hazır char demek yani bastırıon parayı ertesi gün lwl 62 charın oluo skilleri statları hazır..[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 75k+
Server : Ares
Mesaj tarihi:
experiance boost ile lvl aldirilmis normalde olmamasi gereken adice yapilmis kasilmamis bos beklenmemiş party istenmemiş gm ye etc para verilmis alinmiş char demek[signature][hline][b]KiMBUPiSLiK, 13 Kasım 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
kaybolmayan topic istiyo arkadaslar :D
Mesaj tarihi:
150$ lwl 62 her class olabilir warrior mage priest rogue..[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 75k+
Server : Ares
Mesaj tarihi:
kasışa baglı. en kısa 2 hafta ama ama baya kasış lazim[signature][hline][b]KiMBUPiSLiK, 13 Kasım 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
kaybolmayan topic istiyo arkadaslar :D
Mesaj tarihi:
hakkınla oynarsan baya bir zaman alır yok kosp felan kullanırsan 1 ayda olursun[signature][hline]Name : xtx
Clan : Yok
Lvl : 6x
Class : arch mage
Nation: El Morad
Np :9xxx
Server: Ares
Mesaj tarihi:
said:
-Cursed-, 20 Kasım 2005 22:21 tarihinde demiş ki:
hakkınla oynarsan baya bir zaman alır yok kosp felan kullanırsan 1 ayda olursun

bu kospçular en çok nerde oluyo ben moradonda yakalıyom bazen???nerde kasıyolarda 1 ay kaç m exp topluyolar??
Mesaj tarihi:
bnm ark ares de 3 haftada gece oynadıgı 3 4 saatle 60 oldu kospsuz dupesuz tamamen legal[signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere;
Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio
Mesaj tarihi:
said:
CaDoBaBa, 20 Kasım 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
genelde magereton ve uruk ların orda çok fazla oluyo bu kosp cular

abi tmm kızma uzatmıcam ama POllandalı lar nerde :D:D:D:D ok bitti bi daha duymucan iice yüzsüz oldum ama :D her topicte seni gördüpümde :D
Mesaj tarihi:
said:
YoY, 20 Kasım 2005 23:02 tarihinde demiş ki:
kops ne ?
pazı okcular programı calıştırıp oturdukları yerden otamatik ok atıyo we otamatık sandık topluyo işde ona kosp deniyo[signature][hline]64 ganclık asigolar
aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş
name:sak_suka
lwl:52
clan: hawen't
ırk: karus orc orc
skill:flame/ice

kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :(
Mesaj tarihi:
said:
kops ne ?
yaa sen ne biçim herifsin la clan bozuyon dağıtıyon tekrar bozuyon dağııtıyon clan kötü mötü olsa neyse her seferin de en azından grade 1 oluyo :D şimdi gene kurmuşsun bir clan[signature][hline]NaMe:CaDo__
LvL:69 %98.92.32
CLaN:---
SeRVeR:Olympia
:D
Mesaj tarihi:
said:
CaDoBaBa, 20 Kasım 2005 23:03 tarihinde demiş ki:
said:
kops ne ?
yaa sen ne biçim herifsin la clan bozuyon dağıtıyon tekrar bozuyon dağııtıyon clan kötü mötü olsa neyse her seferin de en azından grade 1 oluyo :D şimdi gene kurmuşsun bir clan

bu baba söylüyosa bildiği bişey vardır naptın bakim sen :D bide kosp ne dio :D utanmaz :D
Mesaj tarihi:
ben level kasarım sorun olmaz ama item cikartamiyorum.
itemi hangi yaratıklardan elde edebilirm ornegin iron crossbow iron bow etc...
bide farm yapmak denen sey ne?
bi sorum daha var dark mare adlı yaraıktan ne gibi seyler cıkıyo bide kesmek icin lvl kac olmak gerekir?
  • Yeni Oluştur...