LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ya ben bu oyunların ikisinide yükledim, gamecopyworld'den civ4 için gerekli olan şeyi indirdim ve deamonla hallettim ama hala cd istiyor ne yapabilirim? Birde B&W2 içinde image buldum onuda hallettim, ancak başlangıç resmi geliyor oyun açılmadan windows sorun verip kapatıyor. Ne yapabilirim acaba?[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Civ4 için VirtualCDHide i yukle ondan sonra civ4 dosyasinin icine at ve çaliştir hide all virtual drives de Daemon tool u da hallettiysen exe dosyasina bas çalişmasi gerek ben öyle yaptim[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 nerden bulabilirim peki?[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Benim aldigim cd nin içinde cikti program Cd yi aldigin kişide hata . Crack oyun sitelerine bakarsan kolaylikla bulabilirsin bence[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar