Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DosTlaR :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dostlar arkadaşlar yeniler eskiler burda yatıp burda kalkanlar büyükler küçükler we paticiğin genel olarak sahibi abilerimiz saygı we sewginize sığınarak soruyorum bir PATİCİK clanı war mı???? Eğer yoksa neden boş duruyoruz bu birleşmeyi oyunada yansıtsak bizim için extra kolaylık olmazmı Diez Beramus ws ws ws burda temelini atıp oyunda buluşsak milleti kessek we ilk forum Clanı olma şerefine erişssek olmaz mı ben önerimi sunuyorum artık leweli büyük dostlar bişiler düşünürseler Clanın tek şartı paticik üyesi olmak desek hem yeni dostluklar falan ben sadece paylaştım saygınıza.... :)

:)KaBaRTMaToZu:)
Mesaj tarihi:
AltcLan oLuşturuLur :paticik: , ::paticik:: , :::paticik::: ... gibi : o)[signature][hline]Nation : ELmoraD
Nick : pCBuyucu
LwL : 61 ( %1.01 : o) )
CLan : AshQiyA
Race : Arch Mage (Paper)
Np : 4x.xxx
Server : Cyhper
SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
Mesaj tarihi:
Aynı server ve aynı class ta olan player sayısı cok az.
Paticigin iice yaygınlaşmasını bekliyecez...[signature][hline]Name : DaggerPhobia
Class : Shadow Vain
Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x )
Np : 146k( Grade 3 oldum :D )
Clan : :::Lasombra:::
Server : Cypher
Mesaj tarihi:
ee ben alt klana girmem diyen kendini yüksekte sanan tipler nolcak ? :D yalan olur bu iş gibime geliyo :horace:[signature][hline]Name: ::Informer::
Clan: Owned_By
Server : Ares
LvL: 66
Nation: Karus
Job: Warrior
Mesaj tarihi:
Benim lewel 41 ben diez de bunu üstlenirim acarım bi clan ama bunu forum sahiplerinden yada eski den beri takılanlardan çünkü onları herkes tanır yada lewel 50 ciwarında olanlardan

benim ki düşünce idi sadece:):):)
Mesaj tarihi:
Doğru öLe oLabiLir Lvl Seviyesine göre yapıLırSa BöLe şey oLcağını sanmıorum. Ama oLmaz değiL[signature][hline]Nation : ELmoraD
Nick : pCBuyucu
LwL : 61 ( %1.01 : o) )
CLan : AshQiyA
Race : Arch Mage (Paper)
Np : 4x.xxx
Server : Cyhper
SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
Mesaj tarihi:
1234123 defa denendi sonç hep hüsran biz lanetliyiz birleşemeyiz[signature][hline]Name : Lifestyl3
Nation : El-Morad
LeveL : 6x
Clan : StolenLifes
Server : cypher
Class : Paladin
Mesaj tarihi:
tamam kuralım ama paticikte ezik olan var master var herkesi alamayız ki biri 60 üstü biri 50 üstü biri 40 üstü olsa gene açıkta kalan olur ve herkes sonunda üste geçmek isteyecek ama bu adamlara bunun bi farkı olmadıını orda kalsada geçsede bişey deişmeyeceğini anlatamazsın ve şuda var her clana girmek isteyen paticiğe üye olur ve bizde herkesi alamayız sonuçta.....
bu iş O-L-M-A-Z!!!!!![signature][hline]

[Bu mesaj cemshit tarafından 21 Kasım 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj cemshit tarafından 21 Kasım 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...