Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 exe^sts, bundan çok yıllar önce SNN UO serverında saints guildini açmıştı, serverın 2-3 senesi boyunca birbirimizi görüp de pek alakamız olmasa bile, özellikle SNN'nin son zamanlarında oyunda hep beraber takıldık. Her zaman dürüst bir insandı, hala da öyle. İnternette tanışıp gerçekten saygımı kazanan az sayıda insanlardan biridir kendisi. Bugün de onun doğum günü, eh doğum günün kutlu olsun o zaman. Nice senelere Erkancığım.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 anti cim modjuum exe nin msn ini bana msn den yollasana çok özledim onu ya biz de onla silver serpent uo da gm lik yapmıştık snn in başından beri beraberdik imam i sildiimde sts deydi hehe yolllaaaaaaaa[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 mutlu yıllar exe gerçi forumda takılmıyor kendisi ama eski uo camiasının yakından tanıdıgı birisidir :) ss ve sylveria dan tanışıklıgımız var, selamlar.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 iiki doğdun..[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Exe kutlu olsun doum gunun bıraz sonra farkettım ama uo camıasının baya tanınan adamı oldugunun farkına war.Guzel gunler geldi geçti... Yaşlanıosun git gide farkına war :( [işin kotu yanı bu] Ama dogum gunun eglen gerisi boş :)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar