Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ferantus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Siz easttemisiniz yoksa westtemi?

Eu serveri yok heralde bide,onuda sorayım.
İndiriyorum şimdi,olduya kaptırırız belki,ilerde server problemi yaşamayalım.
Mesaj tarihi:
Tamam east te açtım bende,ama karakterin kullanımı çok zor geldi :hmm: attack veriyorum,düz durmazsam vurmuyor falan,sarmadı yani neyse :p saolun.
Mesaj tarihi:
bende Dark and Light i beklerken oynucam East deyim..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
beyler o oyun cok uzun zamandir var...
not : biz oynuyoruz...lakin oyunda kasma diye birsey yok,east serverina gelin en iyi 5 klandan 2'si turk...ve arkadasliklar cok iyi....klan adlari : turks ve ottoman ama ottoman iyidir...turkse yabancilarida aliyorlar...oyunun full surumu daha cikmadi cikinca 6 irk olacak...su anlik barbar,elf ve wood elf kullanabiliyorsunuz...gm ise kafasina gore takiliyor...
Mesaj tarihi:
beyler o oyun cok uzun zamandir var...
not : biz oynuyoruz...lakin oyunda kasma diye birsey yok,east serverina gelin en iyi 5 klandan 2'si turk...ve arkadasliklar cok iyi....klan adlari : turks ve ottoman ama ottoman iyidir...turkse yabancilarida aliyorlar...oyunun full surumu daha cikmadi cikinca 6 irk olacak...su anlik barbar,elf ve wood elf kullanabiliyorsunuz...gm ise kafasina gore takiliyor...
  • Yeni Oluştur...