DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ferantus online diye bişi çıkmış oynayan var mı?[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 biz bi ara pati olarak sardık lvl 25 e kadar geldiydim sanırım sonra bıraktık gerçi yüklü hala oyun[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 eğlenceli bir oyun ferentus.zamanında oynuyordum ama üni sebebiyle ara verdim şubat tatili gelsin devam edeceğim.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ferentusu tek gecerim RYL ye benzettim yapısını. bide cıktı başımıza silkroad die bişi. ferentusla deişmem asla. silkroad daha başında kaybetmiş. dc den başka bişi ok ekranda. okadar emek ve alan sadece disconnect from server mesajından ibaret...[signature][hline]DifferentOne ® ÖpBeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Oynuoduk Patice hortlamıştık ama Herkezi sıkmaya başlamıştı bırakmıştık bizde :) ..[signature][hline]I only think of you .. Punk And Indie's Rules .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 arada girin bakın karakterlerinize benim oynayacağım tutar şimdi :)[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ben arada bi giriyorum güzel oluyor ama lvl25ten sonra çok zorluyor bu arada patch filan çıkmış[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 şubat tatili gelsin hep beraber büyük bir geri dönüş yapalım.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yapalım adam gibi bişiler keseriz :)[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Siz easttemisiniz yoksa westtemi? Eu serveri yok heralde bide,onuda sorayım. İndiriyorum şimdi,olduya kaptırırız belki,ilerde server problemi yaşamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Listeden birinci olan idi East sanırım[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 eastte açtı çoğu türk oyuncusu.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Tamam east te açtım bende,ama karakterin kullanımı çok zor geldi :hmm: attack veriyorum,düz durmazsam vurmuyor falan,sarmadı yani neyse :p saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ya Dönelim Valla Topluca Oynayınca Çok zevkli oluyordu ya ... Özledim valla Apache Erutan Ronaldinho falan Golemlerden Kaçışımızı..Skeletonların tekmeleriyle kapışmamızı falan :) ..[signature][hline]I only think of you .. Punk And Indie's Rules .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bende Dark and Light i beklerken oynucam East deyim..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bugün akşama doğru bi 2-3 saat oynamayı düşünüyorum[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laplomaxis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 arkadaş bu oyun nasıl oynanıyo ya ben daha çözemedim knight gibi değil biraz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 beyler o oyun cok uzun zamandir var... not : biz oynuyoruz...lakin oyunda kasma diye birsey yok,east serverina gelin en iyi 5 klandan 2'si turk...ve arkadasliklar cok iyi....klan adlari : turks ve ottoman ama ottoman iyidir...turkse yabancilarida aliyorlar...oyunun full surumu daha cikmadi cikinca 6 irk olacak...su anlik barbar,elf ve wood elf kullanabiliyorsunuz...gm ise kafasina gore takiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 beyler o oyun cok uzun zamandir var... not : biz oynuyoruz...lakin oyunda kasma diye birsey yok,east serverina gelin en iyi 5 klandan 2'si turk...ve arkadasliklar cok iyi....klan adlari : turks ve ottoman ama ottoman iyidir...turkse yabancilarida aliyorlar...oyunun full surumu daha cikmadi cikinca 6 irk olacak...su anlik barbar,elf ve wood elf kullanabiliyorsunuz...gm ise kafasina gore takiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar