samandra Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 lvl 60 Undead rogue, mavi set var ustunde, elinde barmen shanker ile glacial blade var, alteracta exalted olmasına cok az kaldı,server magtheridon, istediğim fiyat 120 milyon... lvl 60 human mage, mavi set, mc'ye giden bi guildde, aynı acc de bide lvl 51 paladin var, server magtheridon, istediğim fiyat 130 milyon... msn adresim: [email protected] rica ediyorum msn'den ulaşabiliyorsanız pm filan kasmayın, hergün msn deyim fakat formlara bakamıyorum her zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 fiyatlar cok uygun umarım satarsın[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samandra Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 saol, okulda dersler kotuye gitmeye basladı, oynamayı bıraktım artık, bende boş boş duracağına oynamak isteyen birine gitsin diye düşündüm. Bu arada yerim yurdum belli arkdaslar herhangi bi sorun çıkmaz garanti ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samandra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordsolidsnake Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ben almayı dusunuorum ama fiyatta biraz indirim yapabilirmisin?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar