_SOUL_TOUCH_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 arkadaşlar şifremi bikaç kişi biliyo bende bu durum beni tedirgin ediyo ama şifremi değiştiremiom nasıl degiştirebilirim yardım ederseniz sevinirim[signature][hline]nick:soul_touch sever:dies clan:turkuaz elemantal lord lvl64
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Tık[signature][hline]Nick: Synergenx (Soyuldu :( ) Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Orc oluyoz :D) Clan: Daha Belli deil Job: Blade Master
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 şu an şifre değiştirilemiyo. ama geçen hafta içinde GM notice geçti sanırım bu hafta içerisinde şifre değişimi başlicak.[signature][hline]nick:staratavorious(paladin) nation:dönme :) level:66 np:i am pk noob,just leveling :D server:ares durum:bütün arklarım çıplak ag :( orc yapın beni :)
_SOUL_TOUCH_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 siteyi bende biliom ama degiştiremedim dedim genede saol[signature][hline]nick:soul_touch sever:dies clan:turkuaz elemantal lord lvl64
kabartmatozu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Değiştiremedim bende yeni bi ıd aldım şifre ebemin soyadı dsfsfdsf :):):) beklioz bakalım inşallah Knight belediyesi çalışacakta biz de faydalanacaz:):):):)
Öne çıkan mesajlar