C33k Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Küfür edecem az kaldı mail bomber yapip mail çekecem kafayı yedim altı üstü 1 şifre değişecekler adamlara 1000000 kere mail yolladım ne istiolarsa yollayım kimlik fotokopi kart fln yahu kafayı yedim hacklenirsem acısını cıkartacagıma emin olun
C33k Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ADAMLAR BANA BEN ADAMLARA AYNI MAİLLERİ ÇEKİP DURUYORUZ SİMDİDE MAİL ADRESİ VERDİ ONA ÇEKİYORUM ADAMLARDA YİNE ÇEKİYOR KAFAYI YEDİM!
Usko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 [spo2=1][/spo] [spo1=2][/spo][signature][hline][Bu mesaj Usko tarafından 20 Kasım 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir]
korix Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 akadas orda zaten maile cevap veren 1 bolum var oda kredı kartınla ılgılenen kısı gerısı bakıp sılıyor heral
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 senle ilgilenip hiç yoktan cevap yazmışlar benle hiç ilgilenmediler bile :([signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing]
YOKki Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben unuttugum şfremi 6 ay sonra alabilmiştim.ki coktan server deigsitrip yeni chari ayni lvla geitirdigimde lutfedip gonderdiler. demem o ki bu arklar eee..mm....biraz yavas calisiyorlar. .... [Bu mesaj YOKki tarafından 20 Kasım 2005 04:27 tarihinde değiştirilmiştir]
BesT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 orda kaç kişi çalıştını bilionuzmu tahminen? peki kaç server oldunu bilionuzmu? + kaç kişinin bu oyunu oynadığını bilionuzmu? azcık sabredin ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares
C33k Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Usku ilk önce tşk ederim dün gece elektirik gitti tam editlerken kesildi saol simdi maile bakıorum bakim cvp vermişlermi inanın cok zor durumdayım gelmemiş adamlara mail çekitm yine aynı biligileri istio 1 daha çektim bakim ne yazacaklar :(
_50cent_tr Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: BesT, 20 Kasım 2005 07:56 tarihinde demiş ki: orda kaç kişi çalıştını bilionuzmu tahminen? peki kaç server oldunu bilionuzmu? + kaç kişinin bu oyunu oynadığını bilionuzmu? azcık sabredin ... best haklı walla hep kenimizi düşünyoz:D
C33k Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 hala bekliyorum cvp vermediler cidden lanet olsun allahın kuluda yardım etmedi el ele muhtacdır hiçkimse kendini birşey zannetmesin gün olur derman döner k2 türklerin sayesinde para kazanıyor premium alanlar türkler genellikle adamlara ekmeklerini ßiz veriyoruz yaptıklarına bak bekliyorum hala bekliyorum
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ALLAH sabır versin:P[signature][hline]herkeze selam ben geldim
vktk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yetişemiyorlarsa adam alsınlar. ben k2 ye mail atıyorum 6 günde cvp aldım(web sitelerinde premiumlara 24 saat içinde cvp verilir yazıyor) wow da gm lere oyun içerisinde mail attım 5 dk'da cvp geldi. ve adamlar nasıl özür diliyor görmeniz lazım, türk dil kurumu gibi konuşuyorlar. blizzard > k2[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) I Vangel Clan: Wearehistory I --------- Lvl: 63 I 4x Class: Berserker Hero I Troll Warrior Nation: Karus I Horde Server: Diez I Bloodsclap
korix Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 arkadasım su kadar ınsan var hangıbırınle ılgılenecek cart curt demek yerıne herkes bır bır cogunluk olmadıkmı adamların her bır seyı yanlıs eger sabredeceksek yazsınlar 24 saat yerıne belkı bırgun dıye bazen hıc cevap yazmıyorlar artı unutmayın soyle demeyın lutfen hangı bırınle ugrassın bu oyunun kapasıtesı bellı kac kısıyle ılgıleneceklerı bellı ona gore calısmalarını raya oturtsunlar kredı kartı bolumunden bırsey yazın an az 24 saat ıçınde cevap gelıyor ee demekkı para olunca ısler hızlanıyor neden otekı sorunlarıda cevaplamasınlar?
kabartmatozu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ya nie böle yapma gereği duydular adam gbib yap sayfanı isteyen girsin değiştirsin işleri zorlaştırmaktan başka bişi deil...
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 evt aynen ol olmalı[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı
Öne çıkan mesajlar