Kim Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Valla çıktı çıkacak falan deniyodu internet alemlerin dünyevi alem nedenleri ile uzak kaldım bi gördüm ki oyun çıkmış "Türk Guild" ler kurulmaya başlanmış bile valla bende az önce AO'a girmeyi düşünüyorudm ama kesin emin değilim RP olayı çok kötü gibi bişieyler okudum forumda yani ezik lamer tadında yerli free UO shard fırlaması veletler mi doldurmuş...valla ben ağır RP kasan bi zati muhteremim valla Sony'i bilem basarım adam cins ederse... :) ...Bu arada oyunun nereden kaça alabilirm ve aylık kaç gayme?Lag durumcukları nasıldır? Saygılar Yoksa Middle Earth beklemeye devam mı edeyim? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kim Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Azmodai, 08 August 2003 22:58 tarihinde demiş ki: oyunu doyouwantit den siparis edebilirsin veya kasimi bekleyip avrupa release date civarinda avaturkten alabilirsin. RP yapip yapmama sana kalmis bir kavram, senin oyun tarzina bagli. Kimse senin rp yapmayan bir topluluga girmeni zorlamiyor acikcasi, oyunda 100lerce pa mevcut mutlaka bulursun rp yapan bir topluluk. Ben mesela baska serverdayim su an hatta bu serverda tek turk benim sanirim, ama yabancilarla oldukcada iyi diyalogum var, bu sana kalmis birsey, istersen kendi arkadaslarinla takilirsin... ama kimseye ezik shardlardan firlama bebe demeye hakkin yok sanirim... oyunu siparis etme konusunda doyouwantit'ten siparis isimli foruma bakabilirsiniz.[hline]hangisi daha iyi? Azmodai Azumodei Fenjumiyaro of Bria, SWG YAhu bu forum olaylarında anlamıyorum neden insanlar yazılanı yanlış anlama ısrarları var?BAk aşağıya dediğimi kopyalya yapıştır yapıyorım: said: RP olayı çok kötü gibi bişieyler okudum forumda yani ezik lamer tadında yerli free UO shard fırlaması veletler mi doldurmuş bak yani soru cümlesi yani kimsey ezik shardlardan fırlama bebe dememişim SANIRIM... Neyse cevabın için teşşekkürler SAygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kim Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Yok durumu bu forumda birinin yazısından okumuştum Rebeller le ilgili bi yazıyda neyse :) VAlla inceliyom sağolasın Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Azmo sen hangı serverda oynuyosun[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Bria da :)[hline][i]Wow - Swg - Do I really exist? - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Bende oraya gelıyım ozaman Cd gelınce benım Abı Qui Ecylips te oynıcak bı serverda bı acc acılıomus bende oraya gelırım ozmn hadı hayırlısı :)[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar