Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu

Redogski

Öne çıkan mesajlar

Vizyona girdiği 1982 yılında oldukça büyük bir ilgi ile izlenen ve zaman geçtikçe ilginin kat ve kat arttığı "Dünyayı Kurtaran Adam" filminin devamı geliyor!!! Yeni filmin ismi "Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu" olarak belirlendi! Başrolünde karşımıza Cüneyt Arkının oğlu olarak, Mehmet Ali Erbil çıkacak. Senaryosunu Murat Boyacıoğlunun yazdığı filmin yönetmeni ise Türk sinemasının en değerli isimlerinden Kartal Tibet!

2006nın ilk aylarında çekimlerine başlanacak olan film için Mehmet Ali Erbil; "tıpkı orijinali gibi aksiyonu bol bir komedi olacak" diyor. Şimdiden merakla beklediğimiz bu film için, daha önce Türk sinemasında görmediğimiz kadar ayrıntılı animasyonlar hazırlanıyor![signature][hline]Bu alemde 2 büyük var.
Beşiktaş ve 70lik rakı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Krusty, 19 Kasım 2005 15:11 tarihinde demiş ki:
mali oynuyosa iğrenç bir film olucak demektir.
[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
ama en çok burda bulabilirsiniz
herkezin bi efsane topiği vardır
ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki:
kadınlar çiçektir en kaktüsünden

ve son söz
yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Sosyal ağlarda paylaş

bence filmin dewamı olmamalı...bi tane olsun tadında olsun..mali kesin cıvıtır[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

hem biz o filme animasyonların kötü olduğu için ilgi gösterik,bidon uzaylı fln...güzel animasyon olmaz bence tutmaz...[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...