Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lütfen Cwp Yazın (ACİL)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaw 60 hp veren pottan alıyon sundresten bi kağıt var onu alıyon priest murkada yapıyon pot u bizim clandaki priest anlatmıstı :D[signature][hline]Rape Me Slow......
http://www.flashjokeoftheday.com/fjotd/swf/clean/whobell.swf
Mesaj tarihi:
said:
RoadRunneR, 20 Kasım 2005 18:20 tarihinde demiş ki:
adam akıllı cwp verin cwp yazmış olmaz için garip garip şeyler yazıyonuz ****

RoadRunner sux....[signature][hline]satıyorum ytl bazında almak istermisin?
Mesaj tarihi:
sana anlatıyım kardesim bak öncellikle lvl 60 olman önemli deil heal skilinde 60 tane skill pointin olcak.. nası yapıldıgı konusu ise heal pot satan yerde holy water die en kücük şişeler var 77lira tanesi (tam olarak bilmiorum) ondan 10 tane alcaksın sonra sundries var oraya gidceksin oradan prayer`s of love die bi kagıt var ismini tam bilmiorum ama galiba buydu rengi yeşil oda 2.2k civarı bişi 10 tanede ondan alcaksın... sonra gideceksin great priest helena die bi yer var inn hostesin yanında oraya sag tuşla tıklıcaksın sonra ekrana bi 5 tane şık gelcek 720 lik pot yapcagın icin en alttakine bascaksın ve 10 tane potun olcak... bunu cok yapcaksın.. masrafı 2.5k olcak sen 5k dan satcaksın.. kar ediceksin...[signature][hline]Düp Pilis, Aytım Pilis, Mani Pilis, CiBi Pilis..
Mesaj tarihi:
ve bu arada mseter olman önemli diil sadece son full party heal in acik olmasi gerekior[signature][hline][b]KiMBUPiSLiK, 13 Kasım 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
kaybolmayan topic istiyo arkadaslar :D
Mesaj tarihi:
arkadaşin oncelekle 60 olman lazım sonrra sandıriste 1 adat kağir var ondan alırsın por sanan yerı gider on küçük can potundan alırsın hani yene çar açtımızda glen potlar varya onlar sikilini kullanarak yaparsınn[signature][hline]herkeze selam ben geldim

Mesaj tarihi:
yok canım daha neler HOLY WATER BOss dan Dü$er Pazarda Arama yap bulursun .. xigenonda 500m den fazla... kolay gelsin...[signature][hline]Server : Xigenon
Nick : BlackWyrm
LeveL : 63
Karakter : Kasarhood
  • Yeni Oluştur...