Misafir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Hani şu ACT 2'de Horadic Cube isimli bi item alıyoruz ya aha onunla bazı şeylerini içine koyunca ilginç bi item olarak geri geliyor. Şimdi ben bazı kombinasyonlar deneyerek işe yaramayan bikaç şey elde ettim. Acaba sizin bildiğiniz kombinasyonları yazabilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 3 ring - 1 amulet 3 amulet - 1 ring 3 gem - bir üst seviye gem di galiba[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 http://www.hisarbilgisayar.com/d2/ana1.htm burdan birçok kombinasyon öğrenebilirsin[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Yardımcı olduğunuz için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 http://www.battle.net/diablo2exp/items/cube.shtml[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Herhangi 6 gem + herhangi bir silah = Socketed Long Sword LoD 1.09'da çalışmıyor mu bu? Stash taştı artık. Hem işe yaramayan taşlardan kurtulacaktım hem de socket sayısı uygun gelirse Rune'ları döşeyecektim ama çalışmadı. :( Bu arada 2 Socket'li ve düzgün ar veren bir zırh yok mu şu oyunda yaa?[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 6 gem + 1 long sword kombinasyonunda her gem den birer tane olması gerek diye hatırlıyorum ben, 2 socketli armor en fazla trellised armor var 138-153 defli[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar