RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Arkadaşlar az önce denetim masasına girdim ve program ekle kaldırdan Steam ı sildim. (Half life dosyasıdır Steam) Sonra Bişi Reboot Uyarısı Verdi Evet e tıkladım makina kendini resetledi şimdi bilgisayarıma girmeye çalışıyorum giremiyorum yani açılıyor... Ama fener işareti çıkıyor bulamıyor bişiyi yani ne yapabilirim bu konuda..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Sistem geri yükleme yap.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Başlat / çalıştır kısmına "msconfig" yaz, başlangıç kısmından "steam" ı kapa. Edit:Steam başlangıç öğesi olarak belirlendiği için o aramayı yapıyor.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 21 Kasım 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar