Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chara tıklar tıklamaz, dc verio

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ARkadaşlar bi kere dc oldum, sonra her chara tıkladıımda dc verdi.. Yan chara rahatlıkla girebiliorum. Ama gerçek chara giremiorum. Bu ban mı ? Lutfen yardım.[signature][hline]Lycaon.. U know mE?
Lvl : 58 - Np : 4xxx
Server : Cyper - Job : Rogue/Assasin
Herkes Zoru Başarır, Bense İmkansızı .. !
Mesaj tarihi:
bende de aynı sorun var dupe item almışım banlandı charakter de start diyince dc veriyor blackwinds le konustum bakıcam 2 gün sora dedi pm felan attım ulaşamadım[signature][hline]Name : xtx
Clan : Yok
Lvl : 6x
Class : arch mage
Nation: El Morad
Np :9xxx
Server: Ares
Mesaj tarihi:
evet ban olabilir , arkadaşın charı banlanmıştı charı yerinden kımıldamıyo dc veriyo diyodu , customer a soruver en kısa zamanda[signature][hline]Name: ::Informer::
Clan: Owned_By
Server : Ares
LvL: 66
Nation: Karus
Job: Warrior
Mesaj tarihi:
Ya offf adam kazıklamışdım adam dedi ver itemleri geri yok dedim banlanırsın dedi heee dedim selamda söyle.. Şimdi adama yalvarıorum... Bana aresde item ayarla diyo.. raptor+8 chitin shell+7 set felan ... Sİzce yeni char mı kasiim, adama vereim mi itemleri ?[signature][hline]Lycaon.. U know mE?
Mesaj tarihi:
said:
No1LikesMe, 18 Kasım 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
Ya offf adam kazıklamışdım adam dedi ver itemleri geri yok dedim banlanırsın dedi heee dedim selamda söyle.. Şimdi adama yalvarıorum... Bana aresde item ayarla diyo.. raptor+8 chitin shell+7 set felan ... Sİzce yeni char mı kasiim, adama vereim mi itemleri ?

Tabi ki hayır Blackwinds e ulaş önce.[signature][hline]i miss you
Mesaj tarihi:
Charın üstüne geldiğimde cannot select character dio bendede. bu ne buda mı ban?[signature][hline]She is the dark, the nightmares you hide
the pain you feel, the suffering inside
though she was like you, through her dark past
Mesaj tarihi:
Dc olan arkadaşlara geçmiş olsun !![signature][hline]Lycaon.. U know mE?
Mesaj tarihi:
Yanlız adamı kazıkladım, adam dedi seni banlatırım dedi geri ver itemlerimi tam 24 saat sonra czde dc oldum, bidaa giremedim ...
Yanlız en ii kazıkladıklarımdan biriydi :D
Elf metal earing - Dark vane - 21gb para :D
euhueh[signature][hline]Lycaon.. U know mE?
Mesaj tarihi:
said:
CrAzY_DrAgOn, 20 Kasım 2005 14:21 tarihinde demiş ki:
Yana adam açtım o girdi banlandınmı yani :(?

Sen banlanmışsın kardeş.. olur böyle vakalar.[signature][hline]Lycaon.. U know mE?
Mesaj tarihi:
Bi suç işlemişsindir işte:D
Banlamışlardır. Ben neden banlandım onuda bilmiorum alala adamın biri trade attı verdi itemleri..
Kosp kullanmadım, adam öldürmedim.. lol.[signature][hline]Lycaon.. U know mE?
Mesaj tarihi:
said:
No1LikesMe, 18 Kasım 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
Ya offf adam kazıklamışdım adam dedi ver itemleri geri yok dedim banlanırsın dedi heee dedim selamda söyle.. Şimdi adama yalvarıorum... Bana aresde item ayarla diyo.. raptor+8 chitin shell+7 set felan ... Sİzce yeni char mı kasiim, adama vereim mi itemleri ?

bence adamın itemlerini ver hem kazıklamışsın hem anlatıyorsun cıx..cıx..![signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
  • Yeni Oluştur...