No1LikesMe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ARkadaşlar bi kere dc oldum, sonra her chara tıkladıımda dc verdi.. Yan chara rahatlıkla girebiliorum. Ama gerçek chara giremiorum. Bu ban mı ? Lutfen yardım.[signature][hline]Lycaon.. U know mE? Lvl : 58 - Np : 4xxx Server : Cyper - Job : Rogue/Assasin Herkes Zoru Başarır, Bense İmkansızı .. !
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Bildiğim kadarıyla bir ban çeşidi bu.[signature][hline]i miss you
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bende de aynı sorun var dupe item almışım banlandı charakter de start diyince dc veriyor blackwinds le konustum bakıcam 2 gün sora dedi pm felan attım ulaşamadım[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares
Informer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 evet ban olabilir , arkadaşın charı banlanmıştı charı yerinden kımıldamıyo dc veriyo diyodu , customer a soruver en kısa zamanda[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kosp veya glitch den banlanmısın sanırım ^^[signature][hline]NicK : TaLkative ARkayı kurtardık gene koL yaniir :D Np :>> 225 k
No1LikesMe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ya offf adam kazıklamışdım adam dedi ver itemleri geri yok dedim banlanırsın dedi heee dedim selamda söyle.. Şimdi adama yalvarıorum... Bana aresde item ayarla diyo.. raptor+8 chitin shell+7 set felan ... Sİzce yeni char mı kasiim, adama vereim mi itemleri ?[signature][hline]Lycaon.. U know mE? Lvl : 58 - Np : 4xxx Server : Cyper - Job : Rogue/Assasin Herkes Zoru Başarır, Bense İmkansızı .. !
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: No1LikesMe, 18 Kasım 2005 23:43 tarihinde demiş ki: Ya offf adam kazıklamışdım adam dedi ver itemleri geri yok dedim banlanırsın dedi heee dedim selamda söyle.. Şimdi adama yalvarıorum... Bana aresde item ayarla diyo.. raptor+8 chitin shell+7 set felan ... Sİzce yeni char mı kasiim, adama vereim mi itemleri ? Tabi ki hayır Blackwinds e ulaş önce.[signature][hline]i miss you
No1LikesMe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ok saol.[signature][hline]Lycaon.. U know mE? Lvl : 58 - Np : 4xxx Server : Cyper - Job : Rogue/Assasin Herkes Zoru Başarır, Bense İmkansızı .. !
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Charın üstüne geldiğimde cannot select character dio bendede. bu ne buda mı ban?[signature][hline]She is the dark, the nightmares you hide the pain you feel, the suffering inside though she was like you, through her dark past
No1LikesMe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Yok çık ir düzelir[signature][hline]Lycaon.. U know mE? Lvl : 58 - Np : 4xxx Server : Cyper - Job : Rogue/Assasin Herkes Zoru Başarır, Bense İmkansızı .. !
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 oke girdi şimdi. ürktün bir an:)[signature][hline]She is the dark, the nightmares you hide the pain you feel, the suffering inside though she was like you, through her dark past
No1LikesMe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Dc olan arkadaşlara geçmiş olsun !![signature][hline]Lycaon.. U know mE? Lvl : 58 - Np : 4xxx Server : Cyper - Job : Rogue/Assasin Herkes Zoru Başarır, Bense İmkansızı .. !
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 sağol sanada...[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿
AciDFroZeN Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Adam kazıklamaya devam et. Açılır banın.[signature][hline]S : Olympia - Karus N : xxxxxx L : xxxxxx C : --- P : 1xx
No1LikesMe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Yanlız adamı kazıkladım, adam dedi seni banlatırım dedi geri ver itemlerimi tam 24 saat sonra czde dc oldum, bidaa giremedim ... Yanlız en ii kazıkladıklarımdan biriydi :D Elf metal earing - Dark vane - 21gb para :D euhueh[signature][hline]Lycaon.. U know mE? Lvl : 58 - Np : 4xxx Server : Cyper - Job : Rogue/Assasin Herkes Zoru Başarır, Bense İmkansızı .. !
No1LikesMe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: CrAzY_DrAgOn, 20 Kasım 2005 14:21 tarihinde demiş ki: Yana adam açtım o girdi banlandınmı yani :(? Sen banlanmışsın kardeş.. olur böyle vakalar.[signature][hline]Lycaon.. U know mE? Lvl : 58 - Np : 4xxx Server : Cyper - Job : Rogue/Assasin Herkes Zoru Başarır, Bense İmkansızı .. !
No1LikesMe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Bi suç işlemişsindir işte:D Banlamışlardır. Ben neden banlandım onuda bilmiorum alala adamın biri trade attı verdi itemleri.. Kosp kullanmadım, adam öldürmedim.. lol.[signature][hline]Lycaon.. U know mE? Lvl : 58 - Np : 4xxx Server : Cyper - Job : Rogue/Assasin Herkes Zoru Başarır, Bense İmkansızı .. !
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: No1LikesMe, 18 Kasım 2005 23:43 tarihinde demiş ki: Ya offf adam kazıklamışdım adam dedi ver itemleri geri yok dedim banlanırsın dedi heee dedim selamda söyle.. Şimdi adama yalvarıorum... Bana aresde item ayarla diyo.. raptor+8 chitin shell+7 set felan ... Sİzce yeni char mı kasiim, adama vereim mi itemleri ? bence adamın itemlerini ver hem kazıklamışsın hem anlatıyorsun cıx..cıx..![signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
YuXXeL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Sorgusuz sualsiz infaz culübüne hoş geldin.
serols55 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Bende de aynı sorun var, ama sitede ban yazmıyor?
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 arkadaş sen ban yameşin yandaki çarın varsa ama o kalkarr (H)[signature][hline]herkeze selam ben geldim
Öne çıkan mesajlar