Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Level 5 im nası dağıtmalıyım acaba ? Newbie guide yazmazsanız sorarım bende. RvR de de başarılı olmak istiyorum ben kodummu oturtmak istiyorum yani defensive değil ofensive olmak istiyorum.[hline]8-) Melih da Newbie Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 hepsini regrowth(heal olani neyse sizde artik) ona ver ortalikta plateyle dola$ip heal yaparsin,bizde seni keseriz :)[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: Deep-Night, 09 August 2003 14:36 tarihinde demiş ki: Level 5 im nası dağıtmalıyım acaba ? Newbie guide yazmazsanız sorarım bende. RvR de de başarılı olmak istiyorum ben kodummu oturtmak istiyorum yani defensive değil ofensive olmak istiyorum. paladinle kodunmu oturtamazsin onun icin armsman ac bence :)[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer [Bu mesaj thanatos tarafından 09 August 2003 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Vazgeçtim reaver açıcam en ama statları nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum[hline]8-) Melih da Newbie Paladin @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Bence briton ac base statlarinida 10con 10qui 10dex veya str ver veya inconnu ac onada bi$iler dagit i$te :p[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer [Bu mesaj thanatos tarafından 09 August 2003 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Bende bişiler dağıt işte diye düşünüyorum da uzun vadede oynucağım için hataya düşmek istemem[hline]8-) Melih da Newbie Paladin @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Reaver paladinin kötü[evil] versiyonu gibi.[hline]8-) Melih da Newbie Paladin @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 daha iyi damage verdigi kesin :)[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Burayi bi incele reaver forumu[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 debuffları var reaverin adamın arkasından süper dmg veriyor ayriyetten pl karakteri olarakda ideal.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Statları nasıl ayarlamalıyım pekiyi?[hline]8-) Melih da Newbie Paladin @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 http://www.emeraldcircle.com/reaver_guide/stat_distribution.htm Buyur burda Reaver stat hakkında bilgi vermiş.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Pardon öyle hazıra konmak istememiştim ama çok araştırdım bulamadım da çok sağol[hline]8-) Melih da Newbie Paladin @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Verdiğim linkden bilgi edinebildinmi?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry [Bu mesaj Virus tarafından 09 August 2003 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 10 cons 10 dex 5 qui 5 piety vericem sanırım Çok teşekkür ederim Virus. Şu newbie rehberlerini arttırmak iyi olacaktır sayfamızdaki.[hline]8-) Melih da Newbie Paladin @ Alb/Excalibur | DAoC [Bu mesaj Deep-Night tarafından 09 August 2003 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Yazı yazmak bende istiyorum ama şu sıralar swglen ilgileniyorum zamanım olmuyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 biliom... sen simdi reaver icin 50 templatei falan istersin... hatta dersin ki... ben rvr de kodummu oturtayim.. full ofense oliiim istiorum... al sana o zaman... 50 weapon, 50 Soulrending, 20 Shield, 20 Parry ya da 50 Flexible, 50 Soulrending, 23 Shield, 17 Parry[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 shieldleri 42 yapmıyorlarmı slam için?Böylece adamın arkasına geçip iyi dmg veriyorlar diye biliyorum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 50 Flexible, 42 Shield, 36 Soulrending, 16 Parry 50 Flexible, 42 Shield, 41 Soulrending, 3 Parry 45 Slash, 45 Soulrending, 42 Shield, 10 Parry Offence için buymuş 50 weapon, 50 Soulrending, 20 Shield, 20 Parry 50 Flexible, 50 Soulrending, 23 Shield, 17 Parry[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Yabancı meklanlardan okuduğum kadarıyla Inconnu minconnu hede hödö farketmiyormuş lvl 50 de :)[hline]8-) Melih da Newbie Paladin @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Şimdi lvl5 oldum da hangisi autotrain oluyor reaverlarda[hline]8-) Melih da Newbie Paladin @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Flexible Weapons ve Slashing[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Ya şimdi crusing mi slasing mi istiyosun diyo tabii flexible. Ama puan verirken hangisine vereyim hangisine vermiyim ki autotrain olsun paladini lvl5 e getirdim yalnış puan verme yüzünden sildim.[hline]8-) Melih da Newbie Paladin @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar