emrahtasan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 arkadaşlar masaüstü bir bilgisayar almayı dusunuyorum.. bana en sorunsuz en hızlı en sessiz en az ısınan bir model onerirmisiniz?toplama olmayacak cunku artık hıcbır yerde satılan toplamaya guvenmıyorum.bilgisayarın ıcıne ıkıncı el mal koyuyorlar.tesekkurler sımdıden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 buraya bi bak belki yardımcı olur [spo1=Tık]www.markom.com.tr[/spo][signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: en sorunsuz en hızlı en sessiz en az ısınan... bir tanede bana al lütfen[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ^^^ her gamer'ın rüyası alienware, aah ah...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Başta eksen olmak üzere bi kaç yere daha güvenebilirsin, marka almanı ben tavsiye etmem.Daha geçen hafta kendime yeni bir sistem aldım tüm parçalar kutularında her şeyleriyle beraber orjinal geldi... Sana önerebileceğim sistem Sli kullanıcaksan Asus a8n-sli 144$, sli kullanmayacaksan Asus a8n-e 121$ amd athlon 3500+ 244$ 1 gb dual kit twinmos ram 115$ veya 2 gb 7800gt bulabilirsen msi olsun 430$ *SEAGATE 300 GB, SERIAL ATA II, NCQ, 7200 Rpm, 16 MB Cache, 300Mb/sn, ST3300631AS $325 veya Samsung 120-250 gb arası s.ata 2 olan diskleri çok sessiz.250 gb s.ata 2 samsung h-d 131$ Enermax-Liberty-500w 119 euro+k.d.v veya 485w Noisetaker 103 euro+k.d.v Silverstone temjin 06 155 euro+k.d.v veya daha iyisi dersen bu senenin en iyi kasalarından bir tanesi Silverstone temjin 03 322euro+k.d.v En sessiz güç kaynakları seasoniclerdir tabi parana kıyabilirsen... Kasa ve güç kaynakları için http://www.firebal.net/asp/index.asp Pc parçaları eksenden, http://www.eksenbilgisayar.com/default.php (peşin alırsan güzel bir indirimde yapıyorlar) *Bu seagate'in yeni barracuda 7200.9 serisi hard-diski s.ata 2, ncq ve 16mb cachelerin yanısıra çok sessiz denmiş testlerde ama benim kullanma fırsatım olmadı. Benim topladığım sistem; amd athlon 3200+ 1 gb twinmos dual kit 250gb samsung s.ata 2 Msi 7800gt Enermax-liberty-500w(Geçiçi olarak Silverstone 650w zeus kullanıyorum) Silverstone temjin 06 kasa (bu kasa geçen 1-2 senenin tomshardware test 1.ncisi) quake 4 te 1024 çözünürlükte grafik ayarlarının tümü açık 16x af açık takılmadan oynatıyor Nfs 1280 çözünürlük high quality takılmadan oynatıyor booldrayne 2 tüm ayarlar açık 1024 takılmadan oynatıyor ;) c-s source, hdr açık, 2x aa, 4x af, 1024 çöz. takılmadan oynatıyor ki hdr grafik kartını çok zorlayan bir olay. sırada fear ve cod2 var onları henüz kurmadım. Kasa içi sıcaklık 31c idle, kasadan çıkan tek ses o hayvani 650w psu nun sesi bnm istediğim model gelince takıp tekrar deneyeceğim birde kasa içi fanların rpm seviyesini düşürmek için fan kontrolcüsü alıcam tahminim ya hiç ses çıkmıcak yada çok az çıkıcak :) Ayrıca yeni model nforce4 ultra olan bir çok asus anakart s.ata diski otomatik tanıyor yani disket ile tanıtmana gerek kalmıyor...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar