Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PUMA (The Flying Kefal)...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neredesin yaa öss sonrası da hgiç mesajını görmedim özlettin kendini

haıyr kaçtıysan ve bu mesajı okuyabiliyorsan lütfen evine dön :P[hline]I know that the spades are swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart
Mesaj tarihi:
öss den sonra bi ara giriyodu, heralde sitres atmak için bi türkiye turu yapıyo :P[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
e bugün bi bakkala gidip yarım ekmek arası puma istesen hani senin adidasın, nikeın, reebokın hatta abartıp cotonun falan demez mi !?

bence der[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Mesaj tarihi:
demesi muhtemel :)

yaa gelsin biriki muahbbet çevirelim adamla yok ortalıkdta flying kefalim[hline]I know that the spades are swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart
Mesaj tarihi:
ana!ortamda benim adıma topic açılmışta haberim yok :P aegan kısmen doğru söledi ama türkiye değil istanbul turu atıyorum :) daha geçen gün miniatürk'e felan gittim , maketler inanılmaz ötesi detaylı yapılmış , ama daha çevre düzenlemesi bitmemiş hala bi kısmı inşaat halinde , inşallah bitince güzel olur ama bitmese bile sırf maketleri görmek için bile gidilir ta oraya :) bana gelince , ben şu sıralar pek aktif değilim öss sonuçlarını bekliyorum , boğaziçi kazanırsam birileri ( a.k.a. babam) süper bi bilgisayar alacak bana (bilgle birlikte kablo net almayada ikna ettim hadi bakalım) onu bekliyorum.allam bu beklemek ne zor işmiş :P
*!Koltuğa oturur beklemeye devam eder*[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors)
  • Yeni Oluştur...