BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 neredesin yaa öss sonrası da hgiç mesajını görmedim özlettin kendini haıyr kaçtıysan ve bu mesajı okuyabiliyorsan lütfen evine dön :P[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 hahaha[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 öss den sonra bi ara giriyodu, heralde sitres atmak için bi türkiye turu yapıyo :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 e bugün bi bakkala gidip yarım ekmek arası puma istesen hani senin adidasın, nikeın, reebokın hatta abartıp cotonun falan demez mi !? bence der[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 demesi muhtemel :) yaa gelsin biriki muahbbet çevirelim adamla yok ortalıkdta flying kefalim[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 adamı uzdunuz kefal kefal diye bir de geri gel diyorsunuz ![hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 yok yaf nie üzülsünkefal dendii için. o "puma the flying kefal" ismini oluşturmak için o kadar urğaşmıştı hatırlıyorum bissürü alternatif isim bulmuştu hatta.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ana!ortamda benim adıma topic açılmışta haberim yok :P aegan kısmen doğru söledi ama türkiye değil istanbul turu atıyorum :) daha geçen gün miniatürk'e felan gittim , maketler inanılmaz ötesi detaylı yapılmış , ama daha çevre düzenlemesi bitmemiş hala bi kısmı inşaat halinde , inşallah bitince güzel olur ama bitmese bile sırf maketleri görmek için bile gidilir ta oraya :) bana gelince , ben şu sıralar pek aktif değilim öss sonuçlarını bekliyorum , boğaziçi kazanırsam birileri ( a.k.a. babam) süper bi bilgisayar alacak bana (bilgle birlikte kablo net almayada ikna ettim hadi bakalım) onu bekliyorum.allam bu beklemek ne zor işmiş :P *!Koltuğa oturur beklemeye devam eder*[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Özledik seni Puma :)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 pouma bizi de miniaturk e götür :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 valla götürürdüm ama daha benim kendi turlarım bitmedi :P *!Next Tour Tomorrow: Pierre Lotti Cafe*[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) [Bu mesaj PUMA tarafından 09 August 2003 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar