BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 neredesin yaa öss sonrası da hgiç mesajını görmedim özlettin kendini haıyr kaçtıysan ve bu mesajı okuyabiliyorsan lütfen evine dön :P[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 öss den sonra bi ara giriyodu, heralde sitres atmak için bi türkiye turu yapıyo :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 e bugün bi bakkala gidip yarım ekmek arası puma istesen hani senin adidasın, nikeın, reebokın hatta abartıp cotonun falan demez mi !? bence der[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 demesi muhtemel :) yaa gelsin biriki muahbbet çevirelim adamla yok ortalıkdta flying kefalim[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 adamı uzdunuz kefal kefal diye bir de geri gel diyorsunuz ![hline]This is a war and we are soldiers!
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 yok yaf nie üzülsünkefal dendii için. o "puma the flying kefal" ismini oluşturmak için o kadar urğaşmıştı hatırlıyorum bissürü alternatif isim bulmuştu hatta.[hline][i] qu est ce que c'est:viande
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ana!ortamda benim adıma topic açılmışta haberim yok :P aegan kısmen doğru söledi ama türkiye değil istanbul turu atıyorum :) daha geçen gün miniatürk'e felan gittim , maketler inanılmaz ötesi detaylı yapılmış , ama daha çevre düzenlemesi bitmemiş hala bi kısmı inşaat halinde , inşallah bitince güzel olur ama bitmese bile sırf maketleri görmek için bile gidilir ta oraya :) bana gelince , ben şu sıralar pek aktif değilim öss sonuçlarını bekliyorum , boğaziçi kazanırsam birileri ( a.k.a. babam) süper bi bilgisayar alacak bana (bilgle birlikte kablo net almayada ikna ettim hadi bakalım) onu bekliyorum.allam bu beklemek ne zor işmiş :P *!Koltuğa oturur beklemeye devam eder*[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors)
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Özledik seni Puma :)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 pouma bizi de miniaturk e götür :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 valla götürürdüm ama daha benim kendi turlarım bitmedi :P *!Next Tour Tomorrow: Pierre Lotti Cafe*[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) [Bu mesaj PUMA tarafından 09 August 2003 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar