KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: NightHunter666, 20 Kasım 2005 16:11 tarihinde demiş ki: oyunu dimi :D:D:D hani KIRAL lik icin felan :D He iste ondan :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 (K)[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 walla pislige katılyom orc olsam ujio nun yanında olurdum ayrıca clan lideri olmak zor herkes üstüne geliyo:) hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 clandaki bir cok kisiyi tek tek atmak yerine clani disband ettim :D:D:D biraz üsengecimde :PpPp[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: JadeReal, 20 Kasım 2005 22:13 tarihinde demiş ki: Uzuldum :( Bence bu iste sadakatte sabir da onemli , zaten oyunun tememli bu sabir ve sadakat. Bir tikla ile basarili bir clani bir anlik sinirle dagitmak iyi bir davranis degil. Keske basmasaymissin o tusa :) Bizde üzültük ama bu ujıo Basarmı basar :D[signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 sen üzülme yafrum clan bug kalkar kalkmaz yeniden gelioruz :D[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: NightHunter666, 20 Kasım 2005 22:27 tarihinde demiş ki: sen üzülme yafrum clan bug kalkar kalkmaz yeniden gelioruz :D zzzzzzzzzzzzzzzzz Böle olucaksa Olmasın :@[signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 O kol yanarken bi ss yok Bugün aLıcaktım Disbandlamış :@ :D[signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: xXCuRiousXx, 20 Kasım 2005 22:28 tarihinde demiş ki: said: NightHunter666, 20 Kasım 2005 22:27 tarihinde demiş ki: sen üzülme yafrum clan bug kalkar kalkmaz yeniden gelioruz :D zzzzzzzzzzzzzzzzz Böle olucaksa Olmasın :@ walla ben biz gelioruz dedim o biz'in icinde sende illa olacaksin demedim gelmek isteyen gelir...[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: xXCuRiousXx, 20 Kasım 2005 22:29 tarihinde demiş ki: O kol yanarken bi ss yok Bugün aLıcaktım Disbandlamış :@ :D Poli'ye clan pls de aldirsin sacrede :D[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ujio olsun abi sen clanı bozmakla en iisini yaptın bu aralar clan bozmak inn clanda kalmak out :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: NightHunter666, 20 Kasım 2005 22:31 tarihinde demiş ki: said: xXCuRiousXx, 20 Kasım 2005 22:29 tarihinde demiş ki: O kol yanarken bi ss yok Bugün aLıcaktım Disbandlamış :@ :D Poli'ye clan pls de aldirsin sacrede :D Sacred mı ? O clana giriceğime g.t barış die clan kurar dolaşırım :D[signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: _50cent_tr, 20 Kasım 2005 22:42 tarihinde demiş ki: ujio olsun abi sen clanı bozmakla en iisini yaptın bu aralar clan bozmak inn clanda kalmak out :D:D :horace:[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: xXCuRiousXx, 20 Kasım 2005 22:43 tarihinde demiş ki: Sacred mı ? O clana giriceğime g.t barış die clan kurar dolaşırım :D asadasadas sen bilirsin ne diem...[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bu arada Kücücügüm'üde kurabilirsin asadasadasad[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: NightHunter666, 20 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: said: xXCuRiousXx, 20 Kasım 2005 22:43 tarihinde demiş ki: Sacred mı ? O clana giriceğime g.t barış die clan kurar dolaşırım :D asadasadas sen bilirsin ne diem... neyse BEn demiştim zate bu clandan çıkarsam K.o biter :D Her zman seninleiz deniz zuzuzuzu asdasdasdas Hade iyi geceLer herkeze[signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hadi yat bakalim Kücücügüm asadasadadasadadada[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: NightHunter666, 20 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: hadi yat bakalim Kücücügümasadasadadasadadada hehehehehehhe :D Bug olmasa tekrar kurucamda :D ne bugmış bea[signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 asadad bu hafta bitecek insalla :D neyse bende yatayim 3 saatlik uykuyla duruom :horace:[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 :horace:[signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Üzüldüm.. Arkadasim.. Cidden.. Umarım Hayırlısı Olur..[signature][hline]Nick : KLC LvL : 5x Job : Suikastci :D Server : Cypher - EL MORAD Np : Olanı HeaVeN e Hediye Ettik ßugun.. Clan : UNNAMED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: KILIC, 20 Kasım 2005 23:03 tarihinde demiş ki: Üzüldüm.. Arkadasim.. Cidden.. Umarım Hayırlısı Olur.. bizde öle ümit ediyoruz ^^[signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 peki bişey sorcam Owned_by nedemeq ti?[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Owned_by nedemeq soylermisinizzzzzzz[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeCTioN Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 cidden üzücü bısey olmus sonucta ujıo cok ıyı bırısı emınım bı kotu laf dıyen olmadı herkes ıyı gercıde clan baskanı olarak ıyı yapıyodu ısını neyse saglık olsun... ujıo o gecekı harpy q olmedı 4 kısı yattık o gun 3 kez :)))) yıgıtle keserken .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar