bur0 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ahhhhhhhhhh k.o ahhhhhhhhhhhhhh a3 s2 nick:buro allways pm other users:hi any room for me?? offfffffff beah salak gibi lvl kasmayi birakmistim 60 olunca simdi gerci banliyim bek farki yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 KE geldi oyun bitti[signature][hline]Dupecilere 1-2 bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 walla bence ko daha iyidi en azından wokerlik vardı be ke de savaşların bile tatı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ko[signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 KO.. Goblinlerin Orası Yeterdi.. :) Ne Anılarım Gecti Oralarda ße..[signature][hline]Nick : KLC | Lydion LvL : 5x Job : Gecici Bir Sure Icin Archer Server : Cypher - EL MORAD Np : Olanı HeaVeN e Hediye Ettik ßugun.. Clan : UNNAMED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necoooooooo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ares 1 kapalı olduğu zamanlarda,A2 zaten girmiyor A3 too Many user Loggin diyor , can sıkıntısından Xigenonda 10 lvl lik civcivle KO Goblinlere Az Haunga Warrior cekip milleti yatırmazdım :p (KO) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiyahBeyaz_1903 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 İnsan vatanını unutmamalı BRETH'de doğduk ama breth'e gömülmüycez.. KO'yu geri getirsinlerde ayağımız vatan topraklarında şenlensin biraz :)[signature][hline]Ölüm döşeğinde olan fanatik bir BJK'liye sorarlar.Son isteğin ne derler.Adam beni fb li yapın der.Hayrola derler nerden esti??Bir BJK'li öleceğine bir fbli gebersin der.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ikiside berbat...(Ama haLa Oynuyorum :D )[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn...45k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Tabi ki KO ama bunu tartışmak yersiz Ke ye mahkumuz bir arkadaşında dediği gibi[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 KO gibisi yok günde 50kere res atiliyodu boss a boss demiyoduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ke-ko-ke-ko-kekokekokekokeko= keko :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 KE gelince zaten tek bi beklentim vardi..tüm millete light feet basinca cz ve savas da dc vermesinde baska bise istemem diordum.Bu istegimde %99 gerceklesti bence Ke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1de Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ah ahhhhh nerde o zombi tepesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ko tabiki nerde kaldi o Aoe golem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 wow daha iyi :)[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) I Vangel Clan: Wearehistory I --------- Lvl: 63 I 4x Class: Berserker Hero I Troll Warrior Nation: Karus I Horde Server: Diez I Bloodsclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar