oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 @viper: yok daha neler.. ama sen o konuyu tartışma ortamı yaratabilirsin.. kızlar neden sevdiğini söylemez de erkeklerden beklerler hep diye bi tartışma ortamı açarsan züpper olur işte daha ne.. ondan sonrası şamda kayısı :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: VipeR, 20 Kasım 2005 14:01 tarihinde demiş ki: dediğim gibi sen ona bu rahatlığı sağlayacak ortamı oluştur! biraz daha birbirinize açılmaya başladığınızda sen anlat işte ben söyle bi kızla olsam falan! bi de şey de ama bunu hemen söyleme! hani böyle bi kız olsa da kendisi gelip açılsa bende belki ona bişiler hissediyorumdur de arada sıkıştır lafı! kolay gelsin! good luck! :D garanti yöntem! denenmiştir![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: VipeR, 20 Kasım 2005 13:45 tarihinde demiş ki: @zarek böyle hikayeler çok olur ilkokul arkı falan ama seviyodur eskiden beri çaktırmadan! ya inan bunlar hikaye son çıktığım kız ilk başta ben seni öyle düşünmemiştim dedi, çıkmaya başladıktan 10 gün sonra ben senden başından beri hoşlanıyodum demişti. En sonda benim hakkımda yok ben onu hiç sevemedim demiş. Yani demek ki neymiş bu çaktırmadan sevme olayı geleceğe göre yön değiştiriyor. Genelde sadece hikayelerde oluyor. Aynı aşk gibi... :([signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. [Bu mesaj zarek tarafından 20 Kasım 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 e şimdi kararın ne? sana yardımcı olmak istiyorum da! :D[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: VipeR, 20 Kasım 2005 14:09 tarihinde demiş ki: e şimdi kararın ne? sana yardımcı olmak istiyorum da! :D daha çok ilgi göstereceğim kıza. zaten gerisi olursa olur, olmazsa da olmazzzzzzzzzzzzzz.....[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 tmm kolay gelsin! :D inş. olur! biz mutlu olamadık sen ol bari![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: VipeR, 20 Kasım 2005 14:13 tarihinde demiş ki: tmm kolay gelsin! :D inş. olur! biz mutlu olamadık sen ol bari! VipeR mutluluk hakkında bi söz vardı: "başkaları seni mutlu edebilir, ama başkaları seni mutsuz da edebilir." o yüzden mutlulukta başkalarını değil kendini özne ve nesne seçmek gerek.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 zarek yaş kaç?[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 kızla beraber içmeye gidin.. senden hoslanıyosa fazlaca belli eder zaten..[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Stifler, 20 Kasım 2005 14:17 tarihinde demiş ki: kızla beraber içmeye gidin.. senden hoslanıyosa fazlaca belli eder zaten.. yavaşşşş içelim biraz :)[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: zarek, 20 Kasım 2005 14:01 tarihinde demiş ki: ... kıllanıyo denilmiş. kıllanan kim kız mı ? yoksa ben mi ? sonra "galiba" kız fazla güzel galiba. mı yoksa kız fazla güzel. galiba kıllanıyo mu ? Arkadaşım önce noktadan sonra büyük harfle başlamayı öğren sonra bana ders ver. Bu arada doğrusu: Kız fazla güzel, bu yüzden sen kıllanıyorsun. Olacak haklısın.[signature][hline]proud member of the thievery corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ben olsam kızla cıkar hikayeyi de millete anlatırım şeklin olur ''İlkokuldan beri beni seviomus'' falan die :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: CagRi, 21 Kasım 2005 00:36 tarihinde demiş ki: Ben olsam kızla cıkar hikayeyi de millete anlatırım şeklin olur ''İlkokuldan beri beni seviomus'' falan die :) iyi de kız ilkokulda başka bi çocukla çıktı. bizim sınıftan.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar