zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 eet ben kısaca özetliyim, an itibariyle görüşmemizin pek mümkün olmadığı ilkokuldan beri arkadaşım olan bi hatun var. ama o lisedeyken hiç görüşmemiştik, olaylar şöyle gelişti. Bizim eski tayfa toplanalım dedik, 6 kişi filan toplandık ilkokul arkadaşları olarak. efenim bu arkadaşla öyle ilkokuldayken aman aman bi muhabbetimiz yoktu zaten. şimdi durumla ilgili kısaca bi bilgi vermiş oldum. bu hatun gün boyu durup durup neden 12'ye çeyrek kala, saat yarımda filan beni çaldırır mesaj atar ? şimdi belki hoşlanıyodur ama o zaman niye söylemiyor madem öyleyse ? ondan gelen mesajları gördüğünde eski kız arkım bu kız senden hoşlanıyo demişti bende saçmalama çocukluk arkadaşım demiştim ama şimdi haklı olabileceğini düşünüyorum eski kız arkımın, ama kızın bişey söylemesi gerekmez mi ? yoksa ben mi yanlış anlıyorum ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hoşlanıyodur bence senden de bi adım bekliyodur..bide şu kızlara hatun demeyin ya..[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: bizsiziarariz, 20 Kasım 2005 09:38 tarihinde demiş ki: hoşlanıyodur bence senden de bi adım bekliyodur..bide şu kızlara hatun demeyin ya.. e kimse niye cevap yazmıyo ya sırf kıza hatun dedim diye değil di mi ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Belki de arkadaşçadır nerden bileceksin.Konuş filan derim onla.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Sabrina, 20 Kasım 2005 13:21 tarihinde demiş ki: Belki de arkadaşçadır nerden bileceksin.Konuş filan derim onla. eet de eğer arkadaşçaysa gerçekten konuşarak ondan hoşlanmış izlenimi vermiş olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Yok yani gidersin "En iyi arkadaşlarımdan birisin." söze girersin.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hoşlanıyor gibi senden ama dikkatli ol derim.. ayağını sağlam tahtaya basarak ilerle... bu kızların sağı solu belli olmuyor.. sen şimdi kıza gidersin senden hoşalnıyorum dersin kız da sana: -ama ben seni arkadasım olarak görüyoruummmm der zıçar kalırsın orda altına. ortalıgı bok götürür sonra.. :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: oper, 20 Kasım 2005 13:31 tarihinde demiş ki: hoşlanıyor gibi senden ama dikkatli ol derim.. ayağını sağlam tahtaya basarak ilerle... bu kızların sağı solu belli olmuyor.. sen şimdi kıza gidersin senden hoşalnıyorum dersin kız da sana: -ama ben seni arkadasım olarak görüyoruummmm der zıçar kalırsın orda altına. ortalıgı bok götürür sonra.. :D hmmm düşündürttü bu mesaj beni. zaten bu gecenin bi yarısı arama olayı hasta ediyo artık ya. bişey varsa söyle direk kanser etme insanı.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 zarek: ortak arkadaşınız varsa ona sor bakalım bi onu da gece yarısı arıyormuy muş.. o zman daha da acıga cıkar sanırım.. bi de kız senin gibi diğer erkekleri de gece yarısı arıyor falan oluyormuş.. auhauh:D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 güzelse atla işte?[signature][hline]proud member of the thievery corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: oper, 20 Kasım 2005 13:40 tarihinde demiş ki: zarek: ortak arkadaşınız varsa ona sor bakalım bi onu da gece yarısı arıyormuy muş.. o zman daha da acıga cıkar sanırım.. bi de kız senin gibi diğer erkekleri de gece yarısı arıyor falan oluyormuş.. auhauh:D ortak arkadaşlarımız 3 tane var. 1'i kıza aşık ona sormak ii bi fikir değil, 1'i de kızla konuşmuyor sanırım aralarında bişeyler olmuş ama tam bi hikaye alamadım ama kız onla konuşmuyor bildiğim kadarıyla, diğeri de izmir'de ki bi arkadaş ve kız şimdi durup dururken ona bunu sormak kız benden hoşlanıyor mu diye sormak gibi...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Giovanni, 20 Kasım 2005 13:40 tarihinde demiş ki: güzelse atla işte? güzel olmasa bunu buraya yazar mıydım ? ama bi yandan da şartlar müsait değil işte...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 o zaman Giovanni nin dediği gibi güzelse atla :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hangi şartlar abi??* senin çıktıgın biri mi var yoksa :D öyleyse kızı bana yönlendirebilirsin :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 @zarek kıza sende ilgi duyuyosan konuş işte! böyle hikayeler çok olur ilkokul arkı falan ama seviyodur eskiden beri çaktırmadan! eh artık büyümüş serpilmiştir yabancıya gitmesin di mi?[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: oper, 20 Kasım 2005 13:44 tarihinde demiş ki: hangi şartlar abi??* senin çıktıgın biri mi var yoksa :D öyleyse kızı bana yönlendirebilirsin :D arkadaşlar sonuçta bi arkadaşımdan bahsediyoruz hemde güzel bi arkadaşımdan küçük de olsa bi ihtimalle ileride belki sadece arkadaşım olarak kalmayacak bi arkadaşımdan hatta bu atlama muhabbeti pek hoş olmadı...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. [Bu mesaj zarek tarafından 20 Kasım 2005 13:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 kusura bakma abi o zaman.. senin tamo larak ne düşündüğünü bilemediğimiz için ancak bu kadar yorum yapabiliyoruz.. :) öyle bişe düşünüyosan biraz daha tanı kızı,gerçi tnaıyorsundur belki yeterince ama ne bilim biraz beraber vakit gecirin falan filan bakalım sandıgın gibi mi olucak.. ondan sonra bakarsın bi çaresine...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: VipeR, 20 Kasım 2005 13:45 tarihinde demiş ki: @zarek kıza sende ilgi duyuyosan konuş işte! böyle hikayeler çok olur ilkokul arkı falan ama seviyodur eskiden beri çaktırmadan! eh artık büyümüş serpilmiştir yabancıya gitmesin di mi? ya aslında mesele şu kız bana ilgi duyduğunu kendi söylesin istiyorum. eğer ilgi duyuyorsa bunu söyletmenin bir yolu olmalı. sonra ben söyleyince ortalık batmasın :O. nasıl söyletebilirim aceba ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. [Bu mesaj zarek tarafından 20 Kasım 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 valla zarek o biraz zor ama yapılamayacak şey değil..ona söyletmek istiyorsan tüm kapılara açacaksın..onun söyleyebleceği bi ortam yaratman gerek...biraz basit bi numara olabilir ama aklıma şu geldi: efkarlanmış numarası falan yaparsın bir sevenim bile yok falan dersin.. kız da sana ben varım yetmez mi der.. gökten üç elma düşer birini ben alırım ona göre :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 sende ona ilgi göster güvenini sağla! rahat bi ortam oluştur sözlerin güven versin! sana güvenirse açılır! ha bide sana açıldığında da seni kaybetmeyeceğini göster ona! böyle örnekler ver! şimdilik bu kadar! :D[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: VipeR, 20 Kasım 2005 13:45 tarihinde demiş ki: @zarek yabancıya gitmesin di mi? gitmez gitmez... :)[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 kız fazla güzel galiba kıllanıyo[signature][hline]proud member of the thievery corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Giovanni, 20 Kasım 2005 13:58 tarihinde demiş ki: kız fazla güzel galiba kıllanıyo güzel türkçemizi kullanırken özne yüklem tümleç filan bu öğelere tam dikkat edersek ne dediğimiz daha iyi anlaşılır. Bknz burda kıllanıyo denilmiş. kıllanan kim kız mı ? yoksa ben mi ? sonra "galiba" kız fazla güzel galiba. mı yoksa kız fazla güzel. galiba kıllanıyo mu ? Anlayamadım kardeşim. Biraz daha açık olur musun ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 euheueuh harbiden ben de bişe anlamadım.. :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 dediğim gibi sen ona bu rahatlığı sağlayacak ortamı oluştur! biraz daha birbirinize açılmaya başladığınızda sen anlat işte ben söyle bi kızla olsam falan! bi de şey de ama bunu hemen söyleme! hani böyle bi kız olsa da kendisi gelip açılsa bende belki ona bişiler hissediyorumdur de arada sıkıştır lafı! kolay gelsin! good luck! :D[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar