darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 herkese selam beyler ben Ko oynuyorum ama wow a başlamak istiorum oncelikle nerden indirebilirim oyunu daha soora nasıl bi charla baslamam lazım vs. vs. vs... sizin derin bilgilerinize guveniyorum... yardım ederseniz cok sewinirim şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 WoW u indirmekten ziyade satın alsan daha iyi olur. indirmek fazla kasıyor. ayrıca zaten authentication key için para ödeyeceksin bari cd leride al para vermişken.[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock The Venture Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hangi server ı onerirsiniz oncelikle parasız serverda sizin aracılıgınızla ogrendikten soora paralı servera( bilmeyipde konusan ark. ların dedigi tabii warsa) geccem cidden yardımlarınızı bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 parasız server ben bakmadım bile kaliteli oyun arıyorsan paralı servera gir. parasız kaçak serverlarda ortam UO gibiymiş[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock The Venture Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 tmm ole yapim o zman ama paralı server olayları nasıl oluyo kredi kartımı gerekli biraz bilgi werirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben parasızda açtim ortam falan yok hangi skill i kullansanız takılıp kalıo fantazi yapalım dedik olmadı walla almanlar wardı bol bol ko oynayın daha ii (yok okadar da diil)[signature][hline]Darksarrow lvl44 NE hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ya kredi kartı ya da pre paid kart almak lazım türkiye'de varmı bimiyorum. Kredi kartı ile oynuyorum ben. ayda 13 euro civarı bir para veriyorum tam hatırlamıyorum şu an.[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock The Venture Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ilk başta bütün charlardan(merak ettiklerinden) aç lvl 15 yap hangisini en çok beğenirsen onla kas.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 tmm kredi kartı ii iş o zma ben ole baslarım ama hangi server ı onerirsin bide hangi charla baslarsam ii olur ni de bu konuda goruslerini alabilrmiyim ? (onur gercekten cok saol ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 wow un resmi sitesine girilir yeni server lar a bakılır istenirse onlara girilir önerilen serverları napican ki hepsi fulldur abi sen iisimi yeni server da aç char nı wowada hos geldin kodan kurtulduguna sevindim[signature][hline]Darksarrow lvl44 NE hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 daha oyunu almadım alim bi KO gibi burdada deli gibi kasarım ama once sizin bilgilerinize ihtiyacım war :) aklımda elf olmak war zaten çünkü warcraft III frozen throne de elflerde cok iidim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 şaka maka sormayı unuttum üyelik nerden alıyorum sitenin tam ismi ne?:D worldofwarcraft.com olabilrmi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 www.wow-europe.com[signature][hline]Darksarrow lvl44 NE hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 wow-europa yı da oneririm paris hilton resimleri war :P thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 server olarak türklerin cok oldugu bir yermi arıyorsun yoksa ingilizcen varmı? Türk çok olsun diyorsan Maelstrom veya Frostwhisper olabilir. Chromaggus yeni bir server millet daha öok yüksek levellara ulaşmadı belki orayıda denersin sana kalmış. Class içinse shippy dogru söylemiş her classı aç 10 15 lvla kadar oyna hangisi en eglenceli gelirse ona devam et[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock The Venture Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 onur cok saol yarın ilk işim wow yüklemek ama account almak için girdim şimdi Authentication Key itedi o nassı bişii ne yazcam oraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Acc açmak çin zaten ilk once oyunu alman lazım. Oyunun içinden bir cd key cıkıyor.. Sonra az once arkadasların dediği yere girip acc ni aktif ediyorsun o cd key ile. (aktivasyon yazmak çok zor geldi o yuzden cd key yazıom =) ) ondan sonra bir guzel patchlerini indiriyorsun. Eger wow downloader dan indireceksen peer to peer secenegini kaldır ki 6 gun surmesin download =) . Sonra oyununu açıyorsun. kullanıcı adını ve şifreni girip bir server seciyorsun yeni server onerrim eger hiç arkadasın yoksa senden once alan ve seni cağıran. Yeni serverların yanında recommmended yazıyor yanılmıyorsam. Gİriyorsun ve 2 factiondan birini seciyorsun. sonra factionuna gore 4 ırktan birini seciyorsun (bunlar tamamen senin zevkine kalmıs=) ) ve classını seciyorsun. bu kadar =) kolay gelsin =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! [Bu mesaj Epilepsy_Ray tarafından 21 Kasım 2005 04:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 gercekten cok saol Epilepsy_Ray kimse yok beni cagıran artık sıkmaya basladı K.O bende buraya bi bakim dedim ama geercekten hosuma giderse deli işler yaparım burdada :D haberiniz olaa benden solemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar