facundo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 arkadaşlar son 2 gundur pc kendı basına durduk yere 2 3 kb download edıor bı bakdım net lımıterden hıc bı program da gostermıyor spyboot spy doctor ad ware aratım cıkan ları sıldım fakat gene aynı olay bu sorun nasıl gıdere bılırım :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 format-ik le canim format-ik le =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Format atacaksan eger sp2 kur mutlaka xp yi yeniden yuklerken. ve xp nin destekledigi bir anti virüs programın olsun. bir daha karsılasmazsın bu problemle. benim de basıma gelmişti deli eder adamı biliyorum.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bende format atıyorum cd hazırlnıyo şimdi bu sfere altyapıyı sağlam tutucam bıktım 2ayda bir format atmaktan gına geldi[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben bu ay rekoru kırıyorum demışdım 4 ay falan format atmadık ama bugun sabah malesef elveda dedık D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Benim makinada D'ye bastığımda başlatı açıyo,başlattaki programları vs. çalıştırıyor ara sıra.Pislik D!![signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben 8 ay format atmadıgımı bılıyorum ve pc de hiç sorun yoktu format atarkende sorun yoktu :P[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 3 senedir no format no problem no yawaslama neden acaba sirri nedir bu isin DUZENLI OlMaK[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Alis, 21 Kasım 2005 01:47 tarihinde demiş ki: 3 senedir no format no problem no yawaslama neden acaba sirri nedir bu isin DUZENLI OlMaK katılıyorum sana ıyı bı antı vırus programı ıyı bı spyware programı ve guncel kaldıktan sonra bıde duzenlı olduktan sonra sen ıstemedıkce pc cokmez zatı dimi :D[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ADRES VER LAN ADRES gece gelip format atıcam[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar