Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 kadıkoye inip bakıcam ama hiç fikrim bu dalga hakkında. nerde satılır,ne kadara satılır,kullanıslımıdır vs baydım valla sarmaktan,bide tütün önerilerinizi aliyim bende drum var, bide captain black pipo tütünü almıstım zamanında fena değillerdi gerçi biraz hafifler. yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 vay be tütün sarma makinesi mi var? cahil adamım gerçekten. :)[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bitlis tütünü al ucuzdur,zehirlenme oranın çoktur.Tavsiye ederim :)[signature][hline]Mademki Türksün,Gösterki ürksün !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 insanlar ölmek için birbirinden yardım istiyo ehehehe.[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yaprak sarma makinesi ile aynı işi görür heralde bu makine :)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Fistan, 21 Kasım 2005 02:27 tarihinde demiş ki: insanlar ölmek için birbirinden yardım istiyo ehehehe. daha az sigara içiyorum sarmaya basladığımdan beri,ekomonik açıdanda faydası oldu,8 er milyon bayılmaktansa hergun[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 adam 8 ermilyon bayılmaktansa dio dışardan tütün sakın alma 8 milyon ver gene alma sigara içmiyorum ama yakın çevremden biliyorum sakat iş[signature][hline]Mademki Türksün,Gösterki ürksün !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 tepe nautilustan tobacco shoptan aldım ya ne sakatlık çıkıcak,sokaktan almıyorum tabiki[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar