Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sewilipte sewilmemek

bilge

Öne çıkan mesajlar

Önümde daha çok yıllar var her şey öle yeni ki. Sensiz de yaşayabilirim bundan emin olabilirsin… sensizde gülebilirim hayat doluyum… sensizde ağlayabilirim dünya acımasız… sensiz de mutlu olabilirim,ama ne kadar gerçekçi olur onu bilemem. Senden sadece istediğim bir küçük mutluluk,gözyaşı,hayat,tebessüm yada sevgi istemiştim. Anlayamadın kıymetimi bilemedin,kaybettin beni artık. Senin bir adım ünündeyken senden kaçtım, ve gittim çok uzaklara sensiz olabileceğim bir yerlere senin olmadığın diyarlara… çok zor oldu ama başardım galiba sensiz de yaşayabiliyorum… kimi kandırıyorum ben ya sensiz ben bir hiçim sensiz hiç yokmuşum gibi sanki boşluktaymışım gibi geliyor… senden nefret edemiyorum çünkü seni öyle iyi tanımışım ki senin iyi biri olduğunu kendime öle ispat etmişim ki senden nefret nasıl edebilirim. Benim kaderimmişsin gibi yaşadım tüm hayatım boyunca sen varmış gibi… göz yaşlarım acıdan, hüzünden, senin yüzünden akıyor olsa bile mutluluktanmış gibi hissettiriyordum kendime. Meğer ben kendimi kandırmışım. Sen olmamışsın sen aslında yokmuşsun yalancıyım ben kendime en büyük yalanı söyledim. Biliyorum günahım büyük… ne yapıcağımı şaşırdım ya. Kendimi bir çocuğun elindeki oyuncak gibi hissediyorum. Önce o oyuncak çocuk için çok değerli olur ama sonra bi bakmışsın kafasını koparmış, bir köşeye fırlatmış.. ve bi zaman sonra oyuncağını hatırlamaz bile. İşte ben böyle oldum.. şimdi benden başka oyuncağı var o çocuğun onuda atar yakında. O aşkı hala aptal bi oyun gibi görmeye devam etsin.. gün gelir o çocuğun elindeki oyuncağa döner… allahından bulsun….büyü de gel çocuk…

Bu sözüm kimseye sevilipte sewmeyenlere…..[signature][hline]eu nao quern amer-te mais...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giovanni, 19 Kasım 2005 17:13 tarihinde demiş ki:
hep aynı şey olmasına rağmen nasıl hala üzülebiliyoruz aynı şeylere ve nerdeyse tüm insanların hayatının bi döneminde yaşadığı aynı şeyler.. insanoğlu hala bağışıklık sağlayamamış

olmuyo işte ne kadar başından geçerse geçsin bu şeye üzülmemek elde değil[signature][hline]..// you
.// me
//_ll_ death
....ll god
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bilge, 19 Kasım 2005 17:30 tarihinde demiş ki:
hiç sewipte sewmilmedin mi. eer öle bişi başına gelmediyse gelince anlarsın diim

bir ilişkide insan sevdiği zaman sevilir.
eğer sevilmiyorsa ilişki biter,bitmelidir.
bitmiyorsa bunun adı ilişki değildir,başka bir şeydir.
eski sevgilisine "büyü de gel çocuk" gibi ithamlarda bulunacak kadar da saygısız olmam.
10 dolarlık hande yener şarkıları gibi.
bir şeyler anlatılmaya çalışılmış ama.
merak ettim yaşın kaç.[signature][hline]valandil ownz j0o!
sparta prag bu ayakları.
WoW - Xrzug/The Maelstrom
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası büyüde gel çocuu o anlmda demedim demk istediim aşkı aptl bi oyun gibi gören birinin büyük olduunu düşünemzsin di mi? yaşn 16 biliorum gncim ama bilki yüreğim 40 yşndaki biri kadar yndı[signature][hline]love is the stupid game for you...
Sosyal ağlarda paylaş

peki sen yaşları 14-20 arasında değişen herkesin aynı klişe savunmayı yaptığını biliyor musun?

40 yaşında biri olmadan nasıl kıyaslayabiliyorsun anlayamıyorum.bende sana diyorum ki;henüz bir şey görmedin.
kendime de diyorum,ben de hiçbir şey görmedim.

ama hiçbir zaman da "yaşımdan olgunum" triplerine girmem.
herneyse,demek istediğim sevgi dediğimiz kavram karşılıklıyken güzel,saplantılı olmaya aşk veya sevgi denmez;anlatmak için de kalem harcanmaz. harcanmamalı,böyle sağlıksız ilişkiler yaşanmamalı.

bir de yazı yazmayı düşünüyorsan dilbilgisine dikkat etmeni öneririm.[signature][hline]valandil ownz j0o!
sparta prag bu ayakları.
WoW - Xrzug/The Maelstrom
Sosyal ağlarda paylaş

sen kç yşndasın???? artı dilbilgimin ne kadr olduğuna bkmadım çünkü bn sadece içnde gizli oln şeylere önm weririm beğenip beğnmemek senin elinde... renler we zewkler tartışılmz. ama kndimi olgn hawasına da sokmuorum çünkü zmn zmn kndim gibi zmn zmn sadece aşkı düşüne bilen biri olarak görüorum. sadece aşk konularında olgunluum war. bildiklerim diil çktiklerim. ewt daha yaşicaam çok şey war ama eer hepsi böle olucaksa bn yaşamk istemiorum[signature][hline]love is the stupid game for you...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...