Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hemen ediniyosunuz arkadaşlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu kadar hayvan herif bi araya gelip adeta bir hayvanat bahçesi oluşturmuşlar. Yani ağzımın suları klavyeyi ıslatıyo şu an. Malmsteen ve Al Di aynı Trackte... Yani merak içerisindeyim.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim.
Mesaj tarihi:
indirmekteyim..
şarkıların bi kısmını indirdim. kesinlikle ve kesinlikle edinilmesi gerek

isteyenlere cdye çekip ulaştırabilirim[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir]
Mesaj tarihi:
Dinlemeyin böyle şeyler şeytan icadı işler bunlar!

Kendinize yazık ediyosunuz! Ben dinlemiyorum mesela. Deliririm herhalde ben ezik miyim de bunnar gibi çalamıyom diye...[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki:
bu bard tam cem uzan olcak yannız
Mesaj tarihi:
ben yazın vaşında bi arkadaştan alıp dinlemiştim sadece güzel bi albüm gibi geldi bana sizi bilemiycem...[hline]there is no dark side of the moon really, matter of fact it's all dark
Mesaj tarihi:
tavsiye edeceğim şarkılar:
The Fury
The Sons of Anu
Nightmare Cinema
Gypsy Moth

bunları çok sevdim. özellikle dinlenesi şeyler bence.[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir]
Mesaj tarihi:
planet x
deneyim tavsie ederim kral grup :)[hline]This holy reality, this holy experience.
Choosing to be here in...

This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.
Mesaj tarihi:
bence giriosun bi d&r'a ordan calısan karılardan birinden istiosun abi bu albumu eger ordaysa buluyor bulamazsa sipariş ettiriosun 1 hafta sonra gelip alıosun kasa yonelıp odemek uzere elını cebıne atıp hemen evde peder'in yorgan altı barettasını cıkarıp bu bir soygundur diyip ayaklarının kıçına deyebilecegi bir sekılde kosmaya baslayıp 1hafta dinleyip o muhittekı bir polis karakoluna teslım olup hırsızlık sucundan sabıklı sekılde yatıp cıkıosun ama cdyi vermıosun ıcerı gırerken cd ve discman'ide yanına alıp 6 ay boyunca dinliosun alamadıkca kafayı sıyırdım.[hline]Büyük olma yolundaki ilk adım, dürüst olmaktır.
  • Yeni Oluştur...