Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 abı tamam no gaz adam acmıs kapıyı cıkmıs dısarı ama ıcerde kalmıs pauahaua =)) yarıldım yaa =) ama bı kerede bızım salon kapısı ole gtmstı bıde mutfaın kapısı cılıngır caırdık adam geldı zıctı kapının azına gıttı =)[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yaw taam arkadaşlar post kasmayın ben çıkalı 1 saat oldu ya of yeter.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 zarek bombasın ya! beni bugün güldüren tek insansın! helal![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
karareis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ne gusel muhabbet oluo iste bence en isi biz seni gene kitliyelim odaya,muhabbet devam etisn simdi bi daha gir bakalım odaya bak noluo
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 gecmis olsun :D[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Öne çıkan mesajlar