Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

odamda kilitli kaldım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kapı açılmıyor. odanın iç tarafından açılıyor kapı. kilit mekanızması bozuldu. filmlerdeki gibi tekmele şansım da yok. alla alla nası çıkcam ben dışarı kapıyı parçalayacak bişey de yok.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
kusura bakmada..
asdhasudhasuhdua[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Mesaj tarihi:
arkadaşım senden gelcek yardım allahtan gelsin alla alla. dalga geçmeyin. yapıcı bi tavsiye lütfen.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
zuhaha kaldın orda.

şimdi güzel bişey aslında normalde o kapı açık olsa sen saatlerce bilgisayarla orda kalabilirsin ama insana bi esirlik duygusu gelince hiç bişey gözünde olmuyo dimi.[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
evin anahtarını camdan vs. birine atabilme şansın warmı??[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Mesaj tarihi:
yapıcı tavsiye diyosun kafan çalışmıyomu senin?
a)kapıyı kırarsın
b)cepten ailenden birini ararsın
c)cama çıkıp bağırırsın biri itfaiyeyi arar(ki bunu tavsiye etmiyorum önündeki bikaç sene kapıdan çıktığında arkandan gülme sesleri duyarsın.
başka seçenek varmı sence?allalal biz napalım sana bburdan telepatiyle mi açalımkapıyı[signature][hline]Ex Malruthion...
I know it's you

[Bu mesaj bizsiziarariz tarafından 20 Kasım 2005 16:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya baba kusura bakma sinirlerim bozuldu gülüyorum burda:))

ya yokmu hiç bşi yapma şansın gelmiyo mu eve kimse ??[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
efet herhalde bu efsane topiklere böyle boktan bi hadiseyle gireceğim kaderim de bu da varmış[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
arkadaşın birine durumu anlattım, neyse daha ii işte kimse karışamaz artık sana dedi ahahaha offff sinirden gülüyorum.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
TELEFON yokmu yanında onu anlamadım ailen nerde bide?[signature][hline]Ex Malruthion...
I know it's you
Mesaj tarihi:
said:
bizsiziarariz, 20 Kasım 2005 16:14 tarihinde demiş ki:
TELEFON yokmu yanında onu anlamadım ailen nerde bide?

kurtulduuuuuuuuuuuuum kapıyı kırdılar ben de odamdayım henüz çıkamadım ama kapı açık çıkınca ben size haber vercem[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
allahllaa..[signature][hline]Ex Malruthion...
I know it's you
Mesaj tarihi:
tamamdır çıktım girdim odaya etrafta tahta parçaları var baya ama neyse artık idare etcez.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
  • Yeni Oluştur...