Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

odamda kilitli kaldım

zarek

Öne çıkan mesajlar

kapı açılmıyor. odanın iç tarafından açılıyor kapı. kilit mekanızması bozuldu. filmlerdeki gibi tekmele şansım da yok. alla alla nası çıkcam ben dışarı kapıyı parçalayacak bişey de yok.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

zuhaha kaldın orda.

şimdi güzel bişey aslında normalde o kapı açık olsa sen saatlerce bilgisayarla orda kalabilirsin ama insana bi esirlik duygusu gelince hiç bişey gözünde olmuyo dimi.[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

yapıcı tavsiye diyosun kafan çalışmıyomu senin?
a)kapıyı kırarsın
b)cepten ailenden birini ararsın
c)cama çıkıp bağırırsın biri itfaiyeyi arar(ki bunu tavsiye etmiyorum önündeki bikaç sene kapıdan çıktığında arkandan gülme sesleri duyarsın.
başka seçenek varmı sence?allalal biz napalım sana bburdan telepatiyle mi açalımkapıyı[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you

[Bu mesaj bizsiziarariz tarafından 20 Kasım 2005 16:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşın birine durumu anlattım, neyse daha ii işte kimse karışamaz artık sana dedi ahahaha offff sinirden gülüyorum.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bizsiziarariz, 20 Kasım 2005 16:14 tarihinde demiş ki:
TELEFON yokmu yanında onu anlamadım ailen nerde bide?

kurtulduuuuuuuuuuuuum kapıyı kırdılar ben de odamdayım henüz çıkamadım ama kapı açık çıkınca ben size haber vercem[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...