zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 kapı açılmıyor. odanın iç tarafından açılıyor kapı. kilit mekanızması bozuldu. filmlerdeki gibi tekmele şansım da yok. alla alla nası çıkcam ben dışarı kapıyı parçalayacak bişey de yok.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 kusura bakmada.. asdhasudhasuhdua[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Eheh adresi ver gelelim.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 arkadaşım senden gelcek yardım allahtan gelsin alla alla. dalga geçmeyin. yapıcı bi tavsiye lütfen.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 zuhaha kaldın orda. şimdi güzel bişey aslında normalde o kapı açık olsa sen saatlerce bilgisayarla orda kalabilirsin ama insana bi esirlik duygusu gelince hiç bişey gözünde olmuyo dimi.[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 evin anahtarını camdan vs. birine atabilme şansın warmı??[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Kusura bakma ama cidden gülüyorum.Sadece komik geldiği için.Telefon da mı yok.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 cam yokmu,,kır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yapıcı tavsiye diyosun kafan çalışmıyomu senin? a)kapıyı kırarsın b)cepten ailenden birini ararsın c)cama çıkıp bağırırsın biri itfaiyeyi arar(ki bunu tavsiye etmiyorum önündeki bikaç sene kapıdan çıktığında arkandan gülme sesleri duyarsın. başka seçenek varmı sence?allalal biz napalım sana bburdan telepatiyle mi açalımkapıyı[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you [Bu mesaj bizsiziarariz tarafından 20 Kasım 2005 16:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otraju Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 harbiden ya... telefon bnce en mantıklı çözüm.. yoksada kırıcaksın kapıyı artık....[signature][hline]''Love is the dance of eternity'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ya baba kusura bakma sinirlerim bozuldu gülüyorum burda:)) ya yokmu hiç bşi yapma şansın gelmiyo mu eve kimse ??[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Neyse sakin olun paniğine verin.Kapıyı kır camdan bağır evet.Aklıma daha iisi gelmio.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 efet herhalde bu efsane topiklere böyle boktan bi hadiseyle gireceğim kaderim de bu da varmış[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 arkadaşın birine durumu anlattım, neyse daha ii işte kimse karışamaz artık sana dedi ahahaha offff sinirden gülüyorum.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 kapıya kafa at[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 TELEFON yokmu yanında onu anlamadım ailen nerde bide?[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: bizsiziarariz, 20 Kasım 2005 16:14 tarihinde demiş ki: TELEFON yokmu yanında onu anlamadım ailen nerde bide? kurtulduuuuuuuuuuuuum kapıyı kırdılar ben de odamdayım henüz çıkamadım ama kapı açık çıkınca ben size haber vercem[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hergele Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Arkadaşınla konuşabiliyorsan söle aileni arasın yani bu kadarmı zor??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 aramamizi istedgn birileri varmi tel yoksa...yalnz mi yasiyosuun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 allahllaa..[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otraju Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yaw kırılmış işte kapı.. :)[signature][hline]''Love is the dance of eternity'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bence gülünecek bişi yok arkadaşlar gayet ciddi bir konu adam içeride kalmış muhahahahahahahah :D:D:D:D koptum ya[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 tamamdır çıktım girdim odaya etrafta tahta parçaları var baya ama neyse artık idare etcez.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Direkt kır dicektim geç kalmışım 1.Zati o taraftan kırılmazmış 2....[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 kapıyı kırmaya ne lüzum var ya oda anahtarları 6 tiptir zaten tanesi 1milyon zaten rica edersin hepsini alırsın sonra geri verirsin yani arkadaşını telefonla ar telefon yokas git webmesaj gönder ne bileyim :)[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar