ineque Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yeni konu açmiim dedim ama eski konulara mesaj atmam engellendiği için mecbur kaldım merak ettiğim konu ab yi kazanınca verilen Mark of Honor u NPC ye teslim ettiğimizde honor puanı alıyo muyuz yoksa sadece rep mi alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 3 tane MoH verince 50 rep alısoun..[signature][hline]Saga continues PS: oyun içi öğrenebilecein bir şeyi buraya taşımana gerek yok; kime sorsan söyler.. [Bu mesaj Claim tarafından 20 Kasım 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 honor +rep+exp verır daıma ama verdıgı honor ole aman aman dııl[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Viktor, 20 Kasım 2005 18:49 tarihinde demiş ki: honor +rep+exp verır daıma ama verdıgı honor ole aman aman dııl kaç puan mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Honor vermiyor. Reputation veriyor 50. Ayrica 3300 XP veriyor sanirim yani oyle yaziyor ama bilmiyorum, 60'da basladim AB'ye =].[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nubhertia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 +398 honor veriyor sanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: nubhertia, 20 Kasım 2005 18:53 tarihinde demiş ki: +398 honor veriyor sanrım eğer dediğin doruysa kaybedilerek de rank kasılabilir? bi de nerde okudun bunu link vs. verebilir misin? [Bu mesaj ineque tarafından 20 Kasım 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Honor vermiyor be. Verse yazardi combat logda... Kayberedek zaten rank kasabilirsin. Kazanmanin sana getirdigi uc kurus bonus honor ne ki?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 evt honor vermiyor bundan eminim + kaybedioz biz paso ama rank gayet güzel kasılıyor :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: olorin84, 20 Kasım 2005 18:59 tarihinde demiş ki: evt honor vermiyor bundan eminim + kaybedioz biz paso ama rank gayet güzel kasılıyor :D kaybetmekten kaybetmeye fark var 2000/0 kaybederek rank kasılmaz sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Kasilir. Bak Bonus Honor olarak 2000 yaptiginda ve yendiginde 1300 aliyorsun. Sen gidip de tek basina 1 adam kestiginde zaten 350 civari aliyorsun. Bir AB'de 10 adam kessen o sekilde, 3500 eder. Istersen 0 puanin olsun. Tabii 0 puan yapman demek 5-0 demek. O zaman da oyun 2000/30 saniye surdugunden pek kill alamazsin =] Bir de oyle karambolde 10 kisi kesmektense tek basina adam kesmen daha cok honor getirir.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefarion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ab de maci kaybetseniz bile honor almiomusunuz. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: -Wissy, 20 Kasım 2005 19:08 tarihinde demiş ki: Kasilir. Bak Bonus Honor olarak 2000 yaptiginda ve yendiginde 1300 aliyorsun. Sen gidip de tek basina 1 adam kestiginde zaten 350 civari aliyorsun. Bir AB'de 10 adam kessen o sekilde, 3500 eder. Istersen 0 puanin olsun. Tabii 0 puan yapman demek 5-0 demek. O zaman da oyun 2000/30 saniye surdugunden pek kill alamazsin =] Bir de oyle karambolde 10 kisi kesmektense tek basina adam kesmen daha cok honor getirir. ii de 5-0 biten ab de bizim taraf zaten kimseyi öldüremeden bitiyo ab o yüzden zaten soruyorum karşı tarafa genelde raid yada guild olduu için sürekli girip kaybedip 3 ab de 1 npc ye mark of honor u verip mi kasmak mantıklı yoksa sadece kazanabileceğin savaşa girmek mi? zaten ilk 30 sn de annaşılıyo raid mi diil mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Honor eklentiniz varsa bakın görürsünüz honro vermediini.. Ayrıca 1 maçtan 60+ MH den 50=110 rep gelir.. maç sonunda 2000e ulaşınca 1188, birde 320, 640 filan gibi resourcelere ulaşınca 198 bonus honor verio.. İçerde adam keserek honor kasmak yanlış bir yaklaşım.. Bugun yapıtğımız maçlarda sadece bir yenilgi war ve de lowkickin bile kıçına tekmeyi bastık ki bunlarda taktik açlık yapmayıp rush sırasında baselerde adam bulundurmak..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 MOH=50 de 60 nerden geliyo onu anlamadım? zaten rep pek önemli diil benim için ama merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: -Wissy, 20 Kasım 2005 19:08 tarihinde demiş ki: Kasilir. Bak Bonus Honor olarak 2000 yaptiginda ve yendiginde 1300 aliyorsun. Sen gidip de tek basina 1 adam kestiginde zaten 350 civari aliyorsun. Bir AB'de 10 adam kessen o sekilde, 3500 eder. Istersen 0 puanin olsun. Tabii 0 puan yapman demek 5-0 demek. O zaman da oyun 2000/30 saniye surdugunden pek kill alamazsin =] Bir de oyle karambolde 10 kisi kesmektense tek basina adam kesmen daha cok honor getirir. Allyler de bıraktılar sen adamla teke tek yap bgnin içinde :D Sen öyle kasmaya dewam et dostum.. PS: umarım horde deilsindir..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Claim, 20 Kasım 2005 19:22 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 20 Kasım 2005 19:08 tarihinde demiş ki: Kasilir. Bak Bonus Honor olarak 2000 yaptiginda ve yendiginde 1300 aliyorsun. Sen gidip de tek basina 1 adam kestiginde zaten 350 civari aliyorsun. Bir AB'de 10 adam kessen o sekilde, 3500 eder. Istersen 0 puanin olsun. Tabii 0 puan yapman demek 5-0 demek. O zaman da oyun 2000/30 saniye surdugunden pek kill alamazsin =] Bir de oyle karambolde 10 kisi kesmektense tek basina adam kesmen daha cok honor getirir. Allyler de bıraktılar sen adamla teke tek yap bgnin içinde :D Sen öyle kasmaya dewam et dostum.. PS: umarım horde deilsindir.. kesinlikle katılıyorum...öle teketek pek kalınmıyo bizim ab lerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: ineque, 20 Kasım 2005 19:21 tarihinde demiş ki: MOH=50 de 60 nerden geliyo onu anlamadım? zaten rep pek önemli diil benim için ama merak ettim? Oyun sırasında belirli resource pointlere ulaşınca 198 honor verdiği sırada ayrıca 10 reputation verir..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Teke tek nasil oluyor biliyor musun? Bizim realmde pickup grup yok. Herkes raidiyle giriyor. Ve ayni anda sadece 1 AB oluyor. Ve 1 v 1'ler de sen bir base'i savunurken ninja denemesinde olan bir Rogue ya da Druidle oluyor. Mesela ben bizim realmde surekli Stable campliyorum. Bir macta 4 ninja denemesi olsa kafadan 1200+ honor demektir. Ki genelde yeniyoruz da. Ekstradan da honor geliyor. Bilip bilmeden konusmayin. Realmimin honor standinginde 2 haftadir ilk 5'teyim. Demek ki taktik mantikli.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 3-2 ya da 2-3 gider bizim maclar. Surekli karsilikli ninjalar olur ve 2000-1700 civari biter. Boylesi bir durumda da 30 dakikada sadece alacagin bonus honora birakirsan isini haftada alacagin 150k falan bir honor olur ki ilk 10'a bile giremezsin.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: -Wissy, 20 Kasım 2005 19:36 tarihinde demiş ki: 3-2 ya da 2-3 gider bizim maclar. Surekli karsilikli ninjalar olur ve 2000-1700 civari biter. Boylesi bir durumda da 30 dakikada sadece alacagin bonus honora birakirsan isini haftada alacagin 150k falan bir honor olur ki ilk 10'a bile giremezsin. Kim demiş 30dkk sürdüünü? 10-20 dkkda bir maç alıoruz.. Siz öyle kasmaya dewam edin.. Ayrıca çevrende raidden birileri dahi olsa honor bölünüyor.. + herkes senin gibi marshal olmadıı için kesilen adamdan 350 honor almıyor..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Bak guzel arkadasim zaten ben kendi adima konusmusum degil mi? Bizde pickup denk geldi mi kirk yilda bir karsimiza 2 dakikada 5-0 bitiriyoruz zaten ama iste bizim realmde oyle olmuyor. Cevremde raidden kimse olmuyor diyorum stable camplarken falan... Ben kendi tecrubemi anlatiyorum. Neyini tartisiyorsun?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 işte doğal olarak herkes kendi bulunduğu realm e göre yorum yapıyor da ben hala hangisinin doru olduuna karar veremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Iste boyle seri kazanabilen bir durumdaysan tabii ki mac kazanarak daha hizli alirsin. Ama solon iyiyse ve maclar hep ortadaysa tek yapacagin killer daha avantajlidir. Hatta kolay rakipler varsa WSG'de 5 dakikada 3-0 3-0 bitiriyorsaniz en guzeli WSG =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: -Wissy, 20 Kasım 2005 19:55 tarihinde demiş ki: Iste boyle seri kazanabilen bir durumdaysan tabii ki mac kazanarak daha hizli alirsin. Ama solon iyiyse ve maclar hep ortadaysa tek yapacagin killer daha avantajlidir. Hatta kolay rakipler varsa WSG'de 5 dakikada 3-0 3-0 bitiriyorsaniz en guzeli WSG =] çok güsel cevap vermişsin de bana hitap etmiyo benim durumum bu 2si de diil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar