GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 gule gule arkadaslar bırakıom artık yettı sınırımı bozdum yeterınce gerızekalı ıcın account umu donduracam belkı 3 ay sonra gelırım gerı Lost eden a bı bakmak ıcın gerı donebılırım :/ Rjkaard 217/19 Omnı Keeper (retired)[signature][hline]onurdolar, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki: Karpuz sen frostwhisper da oynayan karpuzsan seni defalarca gankledigim için özür dilerim ama guildce gezerken görünce illa birisi durun ya daha karpuz keseceydik esprisini yapıyor bizde dalıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 eh ne diyelim yolun açık olsun[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theocracy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Yapma diyorum, etme diyorum dinletemiyorum ki abicim sana :/ Bak ben de ara veriyorum biraz ama birakmiyorum :D Dönersin sen dönersin ben bilirim :P[signature][hline]I' m here from the creation of eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Güle güle.... Bu arada bu forumun 9999. mesajını atmış bulunuyorum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar