GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 gule gule arkadaslar bırakıom artık yettı sınırımı bozdum yeterınce gerızekalı ıcın account umu donduracam belkı 3 ay sonra gelırım gerı Lost eden a bı bakmak ıcın gerı donebılırım :/ Rjkaard 217/19 Omnı Keeper (retired)[signature][hline]onurdolar, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki: Karpuz sen frostwhisper da oynayan karpuzsan seni defalarca gankledigim için özür dilerim ama guildce gezerken görünce illa birisi durun ya daha karpuz keseceydik esprisini yapıyor bizde dalıyorduk
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 eh ne diyelim yolun açık olsun[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - !
Theocracy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Yapma diyorum, etme diyorum dinletemiyorum ki abicim sana :/ Bak ben de ara veriyorum biraz ama birakmiyorum :D Dönersin sen dönersin ben bilirim :P[signature][hline]I' m here from the creation of eternity...
DeadSouL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Güle güle.... Bu arada bu forumun 9999. mesajını atmış bulunuyorum :D.
Öne çıkan mesajlar