Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kaç soru..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
PCPC, 20 Kasım 2005 23:25 tarihinde demiş ki:
En iyisi be kanka bende bi 65e kassam diom sonunda o olacak gibi :)

Orclara geçince hallederiz sen geçene kadar ben olucam bu gidişle :D[signature][hline]NicK : TaLkative

Owned_by Disbanned :(
Np :>> 225 k
Mesaj tarihi:
barıs Owned_by nedemeq[signature][hline]64 ganclık asigolar
aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş
name:sak_suka
lwl:52
clan: hawen't
ırk: karus orc orc
skill:flame/ice

kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :(
Mesaj tarihi:
said:
0ttavio, 20 Kasım 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
barıs Owned_by nedemeq

uyuyorum horrrrr :P Bende bilmiyom yaw Deniz bu owned_by ne demek asdasdasd :D[signature][hline]NicK : TaLkative

Owned_by Disbanned :(
Np :>> 225 k
Mesaj tarihi:
iyi ben yarın deniz abiye sorarım hadi iyi geceler[signature][hline]64 ganclık asigolar

Mesaj tarihi:
uyudu deniz, owned by ın anlamı , bende tam olarak bilmiyorum ama yaklaşık bi anlamını açıklayabilirim , own normalde sahip olmak anlamına gelir , ama bu oyundakilerin biri ölünce haha owned diye kullandıgı bir tabir vardır , sanırım
birini alt etmek gibi bişey yada kesmek diyelim , sözlükte bulamadım bu anlamını , ya argo bi terim yada konuşma dili

Misal : talkative ile bi assasin 1vs1 e girdi diyelim , talkative aldı adamı , talkative owned , gibi
[signature][hline]Name: ::Informer::
Clan: Owned_By
Server : Ares
LvL: 66
Nation: Karus
Job: Warrior

[Bu mesaj Informer tarafından 20 Kasım 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
saol abi[signature][hline]64 ganclık asigolar

Mesaj tarihi:
priest aç hem armorları ucuz hemde buffer olarak 62 ye kadar kas derim hem kolay kasarsın hemde 62 de debuffer olursun np ye np demezsin[signature][hline]SERVER: ARES
NP: 8xxx
LVL: 6x
CLAN: Phoenix Warlords
Mesaj tarihi:
said:
doseover, 20 Kasım 2005 18:07 tarihinde demiş ki:
merhaba arkadaşlar;

dün ilk defa oynamaya başladım knight online. Gerçekten çok türk varmış oyunda. Genelde soru sorduğum insanlar da ardımcı olmaya çalıştılar, sevindim.

Fakat RP yapan yok sanırım. RP için bir server var mı? Lordum diye seslendiğim bir karakter bana "Bab" diye hitab ediyordu.
Bir karakterde bana 1.000.000 altın vermeye çalıştı. Bende sadece 8.800 vardı. acaba bu karakter duper dediğiniz çeşidden midir? Yoksa herkes böle paraları saçıp duruyor mu? Şehrin ortasında bir sürü insan vardı. 15-20 bin altına birşeyler satmaya çalışan.

Server listesinin olduğu yerde, herhangi bir servera bağlanamadığımızda, o ekrandan nasıl çıkış yapıyoruz. Her seferinde alt+f4 yapıyorum, bulamadığım için.

Mage seçtim. Anlayamadığım konu, neden bir erkeği zorla dişi yapmak istedikleri. Mage'e uygun temel özellikleri olan bir erkek olamaz mı yani? Sadece female karakterin temel int özelliği fazla.
Mage karakterinin en iyi nasıl geliştirilebileceğinin ayrıntılı anlatıldığı bir link verebilirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Sadece İlk Paragrafini Okudum Ona Cevap Vericem.. ßen İtemsizlik Cok Cektim Zamaninda.. O Yuzden Para İsteyen Birisinin Gercekten İhtiyacı Oldugunu Hissedersem.. İstedigi Paranin Cok Cok Fazlasini Veririm.. Dupermiyim.. Yoo Cokmu Zenginim.. Yoo.. :)[signature][hline]Nick : KLC
LvL : 5x
Job : Suikastci :D
Server : Cypher - EL MORAD
Np : Olanı HeaVeN e Hediye Ettik ßugun..
Clan : UNNAMED
Mesaj tarihi:
said:
Informer, 20 Kasım 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
uyudu deniz, owned by ın anlamı , bende tam olarak bilmiyorum ama yaklaşık bi anlamını açıklayabilirim , own normalde sahip olmak anlamına gelir , ama bu oyundakilerin biri ölünce haha owned diye kullandıgı bir tabir vardır , sanırım
birini alt etmek gibi bişey yada kesmek diyelim , sözlükte bulamadım bu anlamını , ya argo bi terim yada konuşma dili

Misal : talkative ile bi assasin 1vs1 e girdi diyelim , talkative aldı adamı , talkative owned , gibi

Sahip Olmak Anlamina Gelir.. Owned.. Owned ßy İse Esasında Eksik Bir Cumle.. Aytiyorum Owned ßy X Felan oldugunda Tam Bir Cumle Olur.. Ama O Kısmının bos Bırakılması Owned ßy Tum Clan Gibilerinden Bi Anlama Gelebilir :D[signature][hline]Nick : KLC
LvL : 5x
Job : Suikastci :D
Server : Cypher - EL MORAD
Np : Olanı HeaVeN e Hediye Ettik ßugun..
Clan : UNNAMED
  • Yeni Oluştur...