CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 beni bulmanızda kolay kel ve elınde kaykayı olan herkes benımdır : ][signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yağmur yağarsa napcas? :/[signature][hline]oeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bişi olmaz yaa nası olsa cafede oturcaımız için pek etkilemez yağmur.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 beklerken yağarsa diyorum zaten (: ıslanmayalım :p ıslanmak da sux :p [signature][hline]oeah [Bu mesaj Eshevar tarafından 19 Kasım 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 şemsiye getir o zamn:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 eheh[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 4e dooru nerde olucanıs sölein bakam?[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bahanede sanırım[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ahah.. :) amacıma ulaştım sanırım.. yürüyün patiler... izmirden cacık olmaz derdim kimse gelmez derdim , ama gözlerimi yaşartacaksınız galiba. Şeytan dio sınav çıkışı git ama bayar öyle nargile ortamları beni. hadi iyi eğlenceler.[signature][hline] M"etket"oonZ Ya hep ya hiç olacak oooooo Herşey belli olacak oooooo Toplanalım bir araya oooooo Bak buraya sıra bizde bak ne olacak... Haydi yeteeeeeeer haydi... Tam zamanı şimdi.. Haydi yeter haydi.. Tam zamaaanı şimdi,tam zamanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 eyv saol da gelin abi illa nargile içceksiniz die bi şat yok bende içmicem:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 -alatariel- redogski apeiron hardter silverhelm3 tedicit Dwinz Gothic alatarielin 1 arkı CythraulAkhera Eshevar Doruk Divertissement cosmic Solarid Slayer77 omorfo en son durum[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 çıkıyorum evden :p bakalım neler olcak :D[signature][hline]be nice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 vay bugün ben de izmirdeydim, neyse, zaten bizim össciler ve buluşma özürlerimiz yüzünden eskiler yokmuş hehe =p[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 waaawww bee ne bulusma olduu hahaha coooook eglendık cooook mutluyuz suanda yazarken tek tek dusunuyom ne yaptıklarımızıda baya guzeldı :) keske herkes gelebılseydı ... sözüm meclisten dısarı ... ilk gelen ben oldum bu arada heh forografları beklıyoruz arkadaslar[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cosmic Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 buluşma dediin budur beee..süperdi....izmirli patiler rulassss[signature][hline]baby you're so vicious... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 kesinlikle sana katılıyorum cosmic süpeeeerrdii yaa bi de çişim gelmeseydi:Ddaha süperr olurdu.ama genede gelmeyenler çok şey kaçırdı:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindcat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 olumya ben bile paticik üyesi değildim daha şimdi oldum .ama çok sewdim be toplantıyı yakında tekrar yapılır umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cosmic Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 evet ya biz bööle kronik buluşalım bence ehueh....gelmeyenlere hava atmak gibi olmasın ama...yada olsun canım...eheh gerçekten eelenceli bi gündü..selamlar tüm paticiklere[signature][hline]baby you're so vicious... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 blind sen kımdın aramızdan?? dıgerlerı daha yenı vardı yada daha okumadılar galıba?[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 oofff hala etkisinden kurtulamadıııım yaaa harbi çok teşekkürler herkesee.... bida olsuuuun bi daaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bende gellldddiiimmmmmm manyak ötesi bir gündü über eylendik bundan sonra izmirli patiler ruleee[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bidaha yapalımm[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 YAPCAZ TABEEE[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cosmic Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 eet yaa yine buluşma yine buluşma plsss....[signature][hline]baby you're so vicious... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 eeet en kısa zamanda bi daaa abicim resmen aile gibiydik ortam o kadar sıcak ve eğlenceliydii kii nerdeyse kovuluoduk çünkü gülmekten yarıldıık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar