Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yağmurda nargile ne hoş olur yafs..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 öle bi mekan olursa süper olur[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ii o zamn sen al nargileni dışarda iç abi:D bu arada hava durumuna göre pazar günü yağış yokmuş güneşli gösteriodu tv de :)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ya bende gelmek istiyorum ama 5ten önce gelmem imkansız. nerede olunacağı konusunda kesin bir fikir varsa oraya damlayım ben direk.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 saat 5 gibi fln ya bahane de oluruz yada nargile konağında. duruma göre deişebilir.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bu nargile konağı kordondaki konsolosluğun yanındaki mi oluyor?[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 arkadaşlar yeni gördüm biras geç oldu biliorum ama ben de gelmek isterim saat we yer uygundur çok önmli bi işim çıkmassa kesin gelerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Divertissement, 18 Kasım 2005 08:49 tarihinde demiş ki: bu nargile konağı kordondaki konsolosluğun yanındaki mi oluyor? bahanenin sokağında [Bu mesaj Tedicit tarafından 18 Kasım 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cosmic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 heyy bende geliyorummm...aa süper olucakkk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Uyarı: jigx eleman ve tikky kızlarımızı yanımızda istemiyoruz pati izmir yüksek komitesi[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 -alatariel- redogski apeiron hardter silverhelm3 tedicit Dwinz Gothic alatarielin 1 arkı CythraulAkhera Eshevar Doruk Divertissement cosmic Solarid sondurum[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: CythraulAkhera, 18 Kasım 2005 18:38 tarihinde demiş ki: Uyarı: jigx eleman ve tikky kızlarımızı yanımızda istemiyoruz pati izmir yüksek komitesi gelsinler gelsinler zevkli olur :P seviyorum ben onları :D[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Vayy bee 3-4 sayfa gereksizce kapışma olmuş yok madcat takımı yok pyro takımı felan ne bu burada millet buluşma için bi topic açmış ama amacı baya değişmiş gibi burada buluşma için Emir Yok isteyen gelir istemeyen gelmes malesef millet o varsa ben yokum onun takımı bunun takımı diye saçma sapan kapışmışlar olmuş Alatariel buluşmaya cağırmış gelen gelisin ama kimse bu var ben yokum, bunun takımı, eskiler yeniler tribini yapmasın gelmiceksenis yazmasınıs olur biter. said: Redogski, 18 Kasım 2005 18:54 tarihinde demiş ki: -alatariel- redogski apeiron hardter silverhelm3 tedicit Dwinz Gothic alatarielin 1 arkı CythraulAkhera Eshevar Doruk Divertissement cosmic Solarid sondurum +Slayer77[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 -alatariel- redogski apeiron hardter silverhelm3 tedicit Dwinz Gothic alatarielin 1 arkı CythraulAkhera Eshevar Doruk Divertissement cosmic Solarid Slayer77 en son durum[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: CythraulAkhera, 18 Kasım 2005 18:38 tarihinde demiş ki: Uyarı: jigx eleman ve tikky kızlarımızı yanımızda istemiyoruz pati izmir yüksek komitesi Arkadaşım lütfen saçmalama paticikte olan izmirde yaşayan herkes izmir pati buluşmasına isteyen herkes gelir jigx tikky gelmesin gibi laflara hiç gerek yok.Eğer bu tür insanlarla takılmak dolaşmak istemiyorsan sen gelmessin bişe olmas.Tikky jigx entek gibi sınıflama yok olmadı olmicakta.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: slayer77, 18 Kasım 2005 20:05 tarihinde demiş ki: [b]Tikky jigx entek gibi sınıflama yok olmadı olmicakta. var var.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: CythraulAkhera, 18 Kasım 2005 18:38 tarihinde demiş ki: Uyarı: jigx eleman ve tikky kızlarımızı yanımızda istemiyoruz pati izmir yüksek komitesi bir tikky/jigx olarak ben geliyorum yani aralarında olmamı isteyenler de var yaani..[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 gelin bea ne olursanız olun gelin anaa.. yeterki gelinde bi ortam çevirelim. eğlenelim gülelim edelim nargile keyfi yapalım..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omorfo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bnde gelmek istiorum. eer acil bi işim çıkmazsa gelicem bnde.[signature][hline]Hiç birşeye yakın değilsin. Ne de hiç birşey senden uzak. Yakın sandığınla aranda sonsuz tane nokta, uzak sandığınla aranda bir gülümseme mesafesi war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hehe abi on sayfada bi organize olamadınız be tüü izmirli patilere :)) hadi buluşun kaynaşında anlatın bizede...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 slayer ben neden yazdıgımı soluyım genelde herkes tikky jigx muhabbetı yapıo ve msn de konustuklarımızın hepside bole ınsanlar degıller onlar yanlız kalmasın dıe dedım ben ayrım yapmam ;) onlar ıcın dusundum sadece gelen gelsın bugun de alsancaktayız kaykayımızla heyeehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 böyle ayrımcılık görmedim yaw.. hadi buluşunda anlatın bakalım bizede..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 @CythraulAkhera: :) anladım Hade patiler yrn gürüşces geç kalmamaya calışalım pls :) ben 1:30-2:00 gibi orada olucam.Alınsacakta buluşma yerinde son monikan görürsenis gelin benimdir :p :D[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 evet geç kalmayın. ortalama 2-2:30 gibi sevinçin önünde toplanırız ordan geçeriz bahaneye.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ben 2 de ordayım (: yağmur falan yağmasında ıslanmayalım bari (:, slayer77'yi tanıom nası olsa :p onu bulmak kolay. sorun kalanlar (:[signature][hline]oeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar