Dagger Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 daha önceki pati toplantısına gelmemiş (büyük kısmı o zaman forumda bile olmayan) insanların yaptığı toplantıya ne denir?[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 izmir tayfası bölündü.... :( kendilerini eski ilan edenler Yenilere savaş açtı hayırlı ugurlu olsun... :( ne diyeyim tebrikler size[signature][hline]Kendi yalanlarınıza inanmadığınızı gözlemledim. Dürüstlüğünüzü özlemledim. Şiirlerimin yaralı ruhunu çay misali demledim içtim. Cezalarımı çektim,büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim. Özgürlüğüm için yatırım yaptım,baatıl inançlara baatıl rhyme yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bende eskilerdenım uleynn ama sadece post kasmıom sadece okuyom + nickim deıstı anakinskywalker=cythraulakhera yok abi haşa hepimiz sonucta birer patiyiz lütfen.. [signature][hline]Anarchy In The School ♦ [Bu mesaj CythraulAkhera tarafından 12 Kasım 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bende geliyim ,hazir izmire tatile gelmisken , ekuriyi uzaktan soyle bi suzerim ,gozum korktu bi an cunku dershane falan denilince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Dagger, 12 Kasım 2005 19:46 tarihinde demiş ki: daha önceki pati toplantısına gelmemiş (büyük kısmı o zaman forumda bile olmayan) insanların yaptığı toplantıya ne denir? dagger burada bızlerımı aşalıyorsun banamı öle gelıor?[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yeniliste şu şekilde oluştu: -alatariel- redogski apeiron hardter silverhelm3 tedicit Dwinz Gothic alatarielin 1 arkı CythraulAkhera haaaaa bu arada söliim bazı ksk lı patiler ksk iskelede buluşup topluca alsancaaa gidecek yeni katılanlardan ksk lı varsa bize katılabilirler. [signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. [Bu mesaj Redogski tarafından 13 Kasım 2005 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Dagger, 12 Kasım 2005 19:46 tarihinde demiş ki: daha önceki pati toplantısına gelmemiş (büyük kısmı o zaman forumda bile olmayan) insanların yaptığı toplantıya ne denir? Geç kayıt olmak mı suçumuz yani? Hmm... Bu benim ilk accountum(türkçeleştirmeye sözcük aklıma gelmedi) yanlış hatılamıyorsam daha önceki pati toplantısına o aralar siteye girmediğim için gelememiştim(bilgisayar bozuktu çünkü) şimdi bu suç mu oldu benim için? neyse, herkezin kendi düşüncesidir. saygı duyulması gerekir. ayrıca Redogski beni unutman nedeniyle seni kınıyorum. :|[signature][hline]oeah [Bu mesaj Eshevar tarafından 13 Kasım 2005 11:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 -alatariel- redogski apeiron hardter silverhelm3 tedicit Dwinz Gothic alatarielin 1 arkı CythraulAkhera Eshevar Doruk(nargile içmeye gidersek gelirmiş:D)[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 nargilesiz olmaz zaten[signature][hline]Dayan sabır gerek Yolun uzun ,vakit kısa Ölüm yakın... Tanrım ona acı. Sebeb-sonuç : gecem hüzün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 evet olmaz[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Dagger, 12 Kasım 2005 19:46 tarihinde demiş ki: daha önceki pati toplantısına gelmemiş (büyük kısmı o zaman forumda bile olmayan) insanların yaptığı toplantıya ne denir? kendin cevapla bak bilen çıkmadı.. senin bu yaptığına ne denir bilirmisin? aşaılayarak bi yere varabilecekmisin? gelmicekler bu bölüme post atmazsa en azından kru gürültü olmaz die düşünüyorum şu saatten sora..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 kuru gürültüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Dagger, 16 Kasım 2005 00:05 tarihinde demiş ki: kuru gürültüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü dagger baba bosuna post atma o zaman gelen gelir zaten alsancaktayım cou zaman benım gelmıorsanda sorun cıkarmaya calısma burada ıster 2001 li ol ister 16 kasım 2005 farketmez burada tarıh olayına takıorsan kafayı bende hıc takılma sen[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Dagger amacın nedir yeni yeni patiler toplanamazmı toplantı yapamazlarmı topic açamazlarmı hey yumurtaya can veren alalhım neden polemik yaratıyorsunuz[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 izmir nörüyonuz ayran içip ayrı düşmüşsünüz .[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 buluşmöaya sayılı günler kaldı :)[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 az kaldı harbiden kimse satış koymasın pls:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ortam_cocugu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 selam ben izmirliyim buluşmaya bekleriim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Gothic, 13 Kasım 2005 14:10 tarihinde demiş ki: nargilesiz olmaz zaten kesinlikle katılıyorum nargile olcak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 buluşma 2 civarı gibi dimi..hmz. ben 4 te oralarda olcam.2 saatlik bi satış izni verirsiniz artık :)[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hadi bakalım verelim baaari:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 eyv :)[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 havda kötüye gidiyo yagmur yagıyo diye satışlar olmasın plz[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yağmur yağsada eğlenices işte:) satış konmasın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ülen yağmur yağarsa yağsın yaa sanki dışarda oturcaz.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar