Stifler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Eternal, 20 Kasım 2005 13:40 tarihinde demiş ki: Giderim magazaya alış-veriş yaparım sonrada çuvalla 100.000 tane 1 kuruş verir çıkar giderim. loll abi bu ne hız :D[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Padi, 20 Kasım 2005 13:02 tarihinde demiş ki: ben buyüzden aypoda kasiyerle kavga ettim =) dedim kadına para üstümü alabilirmiyim(3 kuruş) kadın dedi sen bana iki kuruş ver ben sana 5 kuruş veriyim 1 kuruşumuz yok dedi bende ozaman bana 5 kuruş verceniz dedim ya 3 kuruş ya 5 kuruş karar sizin dedim kadında "de s..tir git ya küçücük boyunla töbe töbe" dedi bende kızıdm sonra 5 kuruş verdi çektim gittim :D burada unutmayacağımız şey: ordaki amacım 3 kuruş 5 kuruş olayı deildi. dolandırıcılığın adı herzaman dolandırıcılıktır. birini 3 kuruş dolandırmakda 1 milyar dolandırmakta aynı şey benim gözümde... edit:imla senın canın sıkılmış ve bırılerıne dalaşmak istemişsin. huy filan değil bu.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hiç 1 kuruşum olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 1 kuruşu satabilirm sana taz tane 500 bin[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 20 Kasım 2005 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Hakkaten bende satabılırım :o) Makul bi fiyata[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 off taşıması ızdırap oluyo onları... direk atıyorum sokağa filan.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: HymnOfSnuk, 20 Kasım 2005 18:21 tarihinde demiş ki: off taşıması ızdırap oluyo onları... direk atıyorum sokağa filan. +1 ya yere atıorm ya dilenciye veriorm[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Bazen metroda 1ytl gcmiyo adam bakıyo sahte diyo atıyo parayı. Gecen sabah 1 ytl verdim sahte bu dedi geri verdi, başka para çıkardım onada sahte dedi ve kimi kandırıyon sen dedi bende sinir olup 10 tane 10kurus verdim :D sustu, sabah sabah töbe töbe[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ben baya bir topladım askere giderken goturcem :D Askeriyenin kantinine kakalayacam :) Yiyosa almasın :D[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 valla kabul etmiyosa adam 1 kuruşları malı alıp para vermeden çıkmak lazım sonra falan da vermeyin adam hayrına fırıncılık -ya da herneyse- yapıyor demek ki[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 simdi sole kakalıyoruz onları: mesela 10 tane 1'lik var dielim. onlarla birlikte bikac kurus daha yanyana getirip dolmus parası cıkarıyoruz. sonra dolmusta veriyoruz onları. adam kabul etmezse 50ytl cıkarıp mahcup havasında "bozabilcekmisin abi yaa?" diyoruz. adam 50ytl'yi gorunce 1'likleri kabul ediyor. :D (Denenmiş ve onaylanmıstır) bu arada sene sonunda eski TL'ler kullanımayacak, onları da simdiden elinizden cıkarmaya baslayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 otobüs 50 kuruş edirnede geldi biri bi öğrenci dedi 50 tane 1 kuruş u koydu geçti o_O olduk :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bence biriktirip bankaya verin onlarda geri versin bütün olarak.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xylor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: silverhelm3, 20 Kasım 2005 23:06 tarihinde demiş ki: bence biriktirip bankaya verin onlarda geri versin bütün olarak. sayması bile ızdırap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 düğünlerde kullanıyolar bu 1 kuruşları. Alıyolar 1 kuruşları süsleyip gelinle damatın kafasına atıyolar.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben biriktiriyorum ya kocaman bi kavanoz dolusu oldu[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar