Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 kuruşların kabul edilmemesi

Christoph_Vassel

Öne çıkan mesajlar

said:
Eternal, 20 Kasım 2005 13:40 tarihinde demiş ki:
Giderim magazaya alış-veriş yaparım sonrada çuvalla 100.000 tane 1 kuruş verir çıkar giderim.

loll
abi bu ne hız
:D[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Padi, 20 Kasım 2005 13:02 tarihinde demiş ki:
ben buyüzden aypoda kasiyerle kavga ettim =) dedim kadına para üstümü alabilirmiyim(3 kuruş) kadın dedi sen bana iki kuruş ver ben sana 5 kuruş veriyim 1 kuruşumuz yok dedi bende ozaman bana 5 kuruş verceniz dedim ya 3 kuruş ya 5 kuruş karar sizin dedim kadında "de s..tir git ya küçücük boyunla töbe töbe" dedi bende kızıdm sonra 5 kuruş verdi çektim gittim :D
burada unutmayacağımız şey:
ordaki amacım 3 kuruş 5 kuruş olayı deildi. dolandırıcılığın adı herzaman dolandırıcılıktır. birini 3 kuruş dolandırmakda 1 milyar dolandırmakta aynı şey benim gözümde...
edit:imla

senın canın sıkılmış ve bırılerıne dalaşmak istemişsin. huy filan değil bu.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 20 Kasım 2005 18:21 tarihinde demiş ki:
off taşıması ızdırap oluyo onları...
direk atıyorum sokağa filan.
+1 ya yere atıorm ya dilenciye veriorm[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

simdi sole kakalıyoruz onları: mesela 10 tane 1'lik var dielim. onlarla birlikte bikac kurus daha yanyana getirip dolmus parası cıkarıyoruz. sonra dolmusta veriyoruz onları. adam kabul etmezse 50ytl cıkarıp mahcup havasında "bozabilcekmisin abi yaa?" diyoruz. adam 50ytl'yi gorunce 1'likleri kabul ediyor. :D
(Denenmiş ve onaylanmıstır)

bu arada sene sonunda eski TL'ler kullanımayacak, onları da simdiden elinizden cıkarmaya baslayın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...