Gerab Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 klasik gitar biraz çaldım sonra bıraktım ve tabi paslandım şimdi bana tekrar başlamak için bir sebep lazım mesela akustiğe çevirmek gibi... nasıl yaparım veya yapabilen biri ?[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away
Dela Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yapamazsin. celik tellerin yaratacagi basinci karsilamaz buyuk ihtimalle gitarinin sapi. ayrica cok daha genis oldugundan bi halta benzemez. eksik perdeleri saymiyorum bile. o is yalan olur.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Klasik gitarın nesi var ki al eline başla chopin'den :)[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain [Bu mesaj Sensible tarafından 20 Kasım 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ben sormuştum imç'ye olmaz dediler.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner..
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 çelik tel takınca bi sorun olmuyor ama tel taksan bile olmaz ayrı şeyler klasik ile akustik.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Pek klasik sayılmaz aslında ama ben uzun süre bir MARIACHI gitar kullandım çelik tel ile. Çok ciddi bir akord kayması sorunu var. Tellerin üst kısmında akord ediyorsun alt kısmı komalı ses veriyo. Klavyenin ORTASINA göre akord etmen lazım ki koma'ya girmeyesin. :)[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Korax Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Dela, 20 Kasım 2005 20:12 tarihinde demiş ki: celik tellerin yaratacagi basinci karsilamaz buyuk ihtimalle gitarinin sapi. [signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Öne çıkan mesajlar