Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starwars Episode VII=A New Galactic Empire

Sylian

Öne çıkan mesajlar

A New Galactic Empire

Heheh guzel yazilmis bu arada baska bir konu acmayayim bugun 2.5 yillik subs. bitiyor benim ve 1-2 ay kadar geri gelmeyi dusunmuyorum o surede ryzom adli oyunda takilacagim eger oyun ciddi manada duzelirse geri gelecegim henuz silmedim oyunu ama bu haliyle kusura bakmayin 15 dolar veremem bu oyuna...Aslinda bu oyunu oynama nedenim sw ve tanidigim en guzel community nin swg de olmasiydi(Eski rip zamani superdi ozellikle cu ile birlikte epey dagildik ama halen eskiden rip den olup bu foruma giren varsa onlara tesekkur ederim gercekten eglenceliydi sizinle oynamak hehehe hic unutmam bir zamanlar eededo a dalmistim harharhar jedi gordum diye =D noob olmak cok guzeldi =P)zaten mmorpg leri zevkli yapan en onemli sey community dir ne yazik ki swg nge bunu fazlasiyla kaybetti yine de halen swg nin duzelecegine dair icimde bir umut var.Her neyse burada swg de tanidigim butun kisilerin adini yazmiyacagim cunku eminim ki bir kac ismi unutacagim o yuzden hepiniz kendinize iyi bakin umarim tekrar karsilasiriz o zamana kadar may the force serve you well...

[Bu mesaj Sylian tarafından 20 Kasım 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...