Sin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 pre-cu screenieler hehe makinada kalmıs formattan once yayınlayım cu dan once daha zevkliymis oyun zaten forumlardan okudugum kadarıyl en son patchle herkes bırakmıs oyunu hehe, geriye eski ss ler kaldı :p [spo1=Atlantis vs Tiberon Dueli][/spo] [spo2=Yukardakinin benzeri :p][/spo] [spo3=Tiuven in ekrandan savas oncesi...][/spo] [spo4=L'un vs Xe'fea dueli][/spo] [spo5=FRS kasma olayı fight club][/spo] [spo6=fight club 2][/spo] [spo7=fight club 3][/spo] --- Sne & L'un[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hehehe basıldık[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 şu günlere dönmek için insan neler vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: qwerty, 16 Kasım 2005 12:49 tarihinde demiş ki: şu günlere dönmek için insan neler vermez aynen katılıyorum, içim burkuluyor bir ss falan görünce :([signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Belene kamplarında böyle eziyet yapılmaz.:P Hop sıraya geç, ah öldüm vurma filan.[signature][hline]Alante / Arliyn SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: qwerty, 16 Kasım 2005 12:49 tarihinde demiş ki: şu günlere dönmek için insan neler vermez off neler vermezki....[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Still a Bounty Hunter-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bir cin bana 3 dilek hakkin var dese.. 1.Ben Ve Tanidik Eş Dost Mutlu Olsun.. 2.ÖSS'yi Kazaniyim.. 3.SWG Eski Haline Donsun Bonus Olarakta **Sigarayi Birakiyim :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Kız sne nerelerdesin? /lick yapan kimse kalmadı bize sen gittikten sonra :) Öyle SS'ler falan koyma gazı verme, soyunup FrF meydanında yaptığın rezillikleri ifşa etmeyeyim. Harbi ne rezil bi olaydı o fight club işi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bu charı unutmıyan coktur hehe [spo1=sne][/spo] [spo2=Sne 2][/spo][signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Yahu ne için 240K fazlaymış acaba :) hatırlıyamadım simdi gorunce ss i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bir mimar cloning icin 240k diomu$ öle yazio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yaws soeye baski yapsak eski sisteme geri alsalar walla 1 yillk pesin vericem parayi be :([signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkhonen Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ah ah L'un Javelin. Dark jedi knight tagini görünce kötü oldum yeni swgyi görünce resmen sapıttım. Hey gidi günler hey. Eski dostlara selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ya eski swg ne guzeldi yaaa off off[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emr00 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Evet gerçekten güzel günlerdi, her güzel şeyin bir sonu vardır derler doğru işte... Böle güzel konusu olan bir oyunu rezil etmek kolay bir işte değildir aslında, üstün zeka ve yetenek ister valla. Soe'yi kutluyorum[signature][hline]Emrellius Rapiel Zato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 emre naber? :) NE güzel günlerimiz olmuştu, geç tanıştık ama çok eğlendiydik. Malesef SOE batırdı sonunda, angut adamlar. Ama eminim bir gün aynı konspette fakat çok çok daha profosyonel ellerde dirilecek SWG.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ahhh soe nin aklı hic calısmıyo daha oyunu hergun daha kotu yaptılar uzuldum starwars gibi bir efsaneyi rezil ettiler[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emr00 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: SethValor, 20 Kasım 2005 18:20 tarihinde demiş ki: emre naber? :) NE güzel günlerimiz olmuştu, geç tanıştık ama çok eğlendiydik. Saolasın setth iyiyim, sen nasılsın? Valla gerçekten güzel günlerdi ama soe işte eline yüzüne bulaştırdı yine :). SWG başka bir online oyun yapan firma tarafınfan alınmadımı adam olmaz. Ama bu satten sonra swg'yi zaten kim kurtarabilir bilemem :D Umarım başka oyunlarda yeniden karşılaşırız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 en iyisini setth yaptı jedi ayağa düşmeden sattı :D yoksa elinde patlicaktı tabi tonguz.. alınma :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Gwindon, 20 Kasım 2005 22:39 tarihinde demiş ki: en iyisini setth yaptı jedi ayağa düşmeden sattı :D yoksa elinde patlicaktı tabi tonguz.. alınma :D eet setth icin ii oldu ama.. artık jedi diil bh satıcaklar ebay de.. oo hepinizin bi yere tıkıldıgı ss deki olayı tam anlıyamadm ben o gunleri yasamadm ama ilginc gozukuo..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar