chiv Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Cherkes, 20 Kasım 2005 21:23 tarihinde demiş ki: 1-)Tartışmasız en iyi char Wariordur.Defası her karekterden daha fazla ve aynı zamanda atak power ı da maksimum. 2-)Battle priestlar Grade 1 elbise giyolar yani attağı arttırmak için defanstan fedakarlık ediyolar. 3-)Rougeların armorlarının defansı zaten düşük çoğu rouge +7 cihitn giyiyo. 4-)Paper Mageler hp set giyolar; normal mageler defansı fazla olan complete giymek için stat pointleri int. a veriyolar. 5-)Armorların yanı sıra armorlardan daha önemli olan Jewellery(takılar) bi karekterin iyi veya kötü olmasında armorlardan çok daha fazla öneme sahiplerdir. 6-)Son olarakta oyuncunun oyun kabiliyetidir.(Ne adamlar gördüm üstünde elbise yok; ne elbiseler gördüm içinde adam yok hesaaabı) +1[signature][hline]lvl 62 berserker hero ;)
bur0 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 eger arenada buff scrool basmadan giderlerse 55 asasin 60 mage dogramakla kalmaz yerden kaldrimaz:D
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 zaten buff ve scroll suz olarak diyorum bende :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :28.xxx Server: Ares
Öne çıkan mesajlar