unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ya bi baktim da oyle bikac cesit kilicci yok yakin doguscu filan hede hodo meslekler cok karisik ve birbirine benziyor gibi geldi. pek filmlerdeki sw ile direkt motamot oturmayacak seyler varmis gibi sanki. ne is yapicaz nedir abi bu boyle ? pilot olmak istiyoz nolcak ? uzayda bi savas suruyor yerde durup kazma mi salliycaz bu nasi is ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 mumkun mertebe sw dunyasina uygun olsun istiyorum. cift elli kilic kullanicisi bence olmiycak bisey. ad&d gibi gorunmus. jediden baska savasta kilic kullanan gormedim ben sw filmlerinde daha. ben oyunumu tam anlamiyla rebel uzerine kuracagim. bu dogrultuda is gorup etkili olabilecek sair karakter olur. bi aksiyon amacli bir de craft karakter dusunuyorum.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ayni serverda sadece 1 karakter acabildigini biliyosun dimi ? hani "crafter karakter aksiyon amacli karakterimi besler" tarzi bi dusuncen olmasin bosa diye...[hline]Raj'Asta Krinn Eclipse Neenar of Hibernia Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 imzam dagitmis kendini bu arada[hline]Raj'Asta Krinn Eclipse Neenar of Hibernia Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 haydaa. peki napicaz o zaman ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 İki serverda oynıcan. Birinde Artisan açıcan diğerinde tabancacı.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 gostere gostere overt rebel olmayi dusunuyorum. nasi olur ? nasi yapariz ? rebel alliance factiona katilinca boyle buyuk capli gorevlerde yer almak gibi seyler var mi buyuk olaylarda yoksa butun gorevler privateerde computerden cikan missionlar gibi ayni ayar ve hafif siklet mi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 drag race olmicakmis, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Heheh Salla CriZz cim biz yaparız deil mi :)[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar