Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

meslekler cok karisik yaw !!

unity100

Öne çıkan mesajlar

ya bi baktim da oyle bikac cesit kilicci yok yakin doguscu filan hede hodo meslekler cok karisik ve birbirine benziyor gibi geldi. pek filmlerdeki sw ile direkt motamot oturmayacak seyler varmis gibi sanki.

ne is yapicaz nedir abi bu boyle ? pilot olmak istiyoz nolcak ? uzayda bi savas suruyor yerde durup kazma mi salliycaz bu nasi is ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

mumkun mertebe sw dunyasina uygun olsun istiyorum. cift elli kilic kullanicisi bence olmiycak bisey. ad&d gibi gorunmus. jediden baska savasta kilic kullanan gormedim ben sw filmlerinde daha.

ben oyunumu tam anlamiyla rebel uzerine kuracagim. bu dogrultuda is gorup etkili olabilecek sair karakter olur. bi aksiyon amacli bir de craft karakter dusunuyorum.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

gostere gostere overt rebel olmayi dusunuyorum. nasi olur ? nasi yapariz ? rebel alliance factiona katilinca boyle buyuk capli gorevlerde yer almak gibi seyler var mi buyuk olaylarda yoksa butun gorevler privateerde computerden cikan missionlar gibi ayni ayar ve hafif siklet mi.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...